kocur Napisano 15 Listopad 2004 Autor Napisano 15 Listopad 2004 Z całą pewnością pytanie może naiwne i głupie - ale ie ma głupich pytan są tylko głupie odpowiedzi. Otóż z czysto technicznego punktu widzenia - czy możliwe jest np. założenie inne sondy do innego wykrywacza. T,j, co by się stało jakbym do taniego wykrywacza z czasem założył droższą sondę. Nie chodzi tu oczywiście o wykrywacz za 500 zł i sondę za 2000 ale mniej więcej o podobnej klasie. Nie chcę podawać nazw firm ale wiecie o co chodzi .... Pozdrawiam. P.s. oblegam właśnie twierdzę ( moja żona ) dla której pomysł sam w sobie jest x$%&*@# więc muszę ją jakoś na temat nakręcić . Kwota 850 za nowa wykrywke jest dla niej powalająca. Wiem, ze jest wielu, którzy mnie rozumieją ...Proszę o wyrozumiałość .
kocur Napisano 15 Listopad 2004 Autor Napisano 15 Listopad 2004 Wiem wiem - powinno byc na sprzęt poszukiwaczy ... sorki ..:-)
Boruta Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 Sąda od smętka podobno pasuje do VLF-TR 1 ze stronmy Proscana.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.