Hartmann Napisano 3 Grudzień 2002 Autor Napisano 3 Grudzień 2002 Przepraszam Adamie jeśli poczujesz się urażony,ale nie mogę dłużej wytrzymać i muszę to napisać.Prezpraszam też wszystkich których to dotknie.W dawnych czasach na gorzałce był napis cena + 3 zł na PKPS,może teraz kiedy autor za autorem odchodzi z gazety wypadałoby zrobić nadruk cena +1 zł a porządne artykuły pisane niekoniecznie przez zespół redakcyjny"Przykro mi ale nie widzę innej możliwości.Leszek Kusiak vel.Hartmann
akagi Napisano 3 Grudzień 2002 Napisano 3 Grudzień 2002 Ja bym na miejscu Leszka nie przepraszał...i podpisuje się pod tym.Jacek Haber - akagi
kudi Napisano 3 Grudzień 2002 Napisano 3 Grudzień 2002 jestem za pomyslem Hartawole zaplacic wiecej za jakosc niz mniej za...Chociaz z tego co slyszalem najwieksza zmora nie jest poziom wyplaty" za artykul ale ich terminowosc - plotki mowia o min 3 miesiacach opoznien. Wiec jesli wierszowka jest niska i w dodatku placona z takim opoznieniem to nie ma sie co dziwic ze ludziom sie nie chce tylka (a raczej reki i glowy) ruszyc...pozdrrobert_kudelski
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.