wars98 Napisano 19 Listopad 2004 Napisano 19 Listopad 2004 Witam!Michał! Twoje wyobrażenie o Niemcach jest dla mnie mało zrozumiane. Piszesz, że to jeden lub dwa rysuneczki, podczas gdy wiadomo, że ich było i jest znacznie więcej, a tylko te zostały upublicznione! Więc tezy o próbie zmylenia Rosjan, itp. można sobie darować.Pozdr.
wars98 Napisano 19 Listopad 2004 Napisano 19 Listopad 2004 Witam!Tak na marginesie. Ciekawe, czy korzystając z martwego sezonu" dyr. Madziara oczyści dużą halę z próchna po szalunkach i może weźmie się np. za wybranie rumoszu z szybu?A może już coś robi? Ktoś coś wie na ten temat?Pozdr.
marecki. Napisano 19 Listopad 2004 Napisano 19 Listopad 2004 rafał co za pytanie ci się wymysliło ? - przez ostanie trzy lata w O " skład redakcji uległ poważnym zmianąsam widziałeś bo spotkaliśmy sie tam na początku roku :)))może w tygodniu ich odwiedzę to zobaczę co w tej sprawie pzdr
Michał zalogowany Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 do wars: nic nie napisałem o jednym czy dwóch rysunkach - przeczytaj mój post dokłanie. Piszę że możliwe jest użycie pana rysownika w konkretnym celu - tylko tyle!I jeszcze dodam: rozumiem, że ie rozumiesz mojego wyobrażenia niemców" - więc wyjaśniam, że moim zdaniem ich taktyka opieki" nad obiektami jest przykładem dobrze zaplanowanej i przeprowadzonej akcji. Zainteresowani wiedzą, że istnieją odpowiednie służby w armii niemieckiej, które nieprzerwanie od końca II wojny światowej dbają o stan pozostawionego na wschodzie mienia. Moim zdaniem należą im się gratulacje - do dziś wiemy tyle ile oni chcą nam powiedzieć.W tym aspekcie widzę wszystkie (tu podkreślenie) znane już fakty, oraz owinki" dotyczące m.inn. tematu iese".
wars98 Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 Witam!Tak, tak... to piękny ptak... stażnicy, duchy, krasnoludki i ufoludki... Ja Ciebie rozumiem, ale nie uważasz, że to wszystko może być zasługa naszych? Dlaczego nie??Pozdr.
marecki. Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 michał jestem pewny że piotrek cię doskonale rozumie , niestety na werwolf nie mozna wszystkiech rzucać piotrek prubował już nas zainteresować tym tematem odświezam linkhttp://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=121019#121442a ze swojej strony polecam wspomnienia pana piecucha dostepne we wszystkich bibliotekach werwolf werwolfem a ppppt swoją drogą , czwarta sztolnia na osówce była dostepna po wojnie jest wymieniana w raporcie demczuka http://www.wolfbet.com/wgs/viewtopic.php?t=9pzdr
wars98 Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 Witam!Pozrawiam WGS i Mareckiego!O! Oto mi chodziło! Dlaczego ciągle dajemy się, jak te dzieci we mgle, wodzić za nos??Przecież po wojnie tam się cuda na kiju działy! Wywożono co chciano, a dziś się twierdzi, że jacyś strażnicy!!!Naszej kochanej władzy ludowej wszystko się lepiło do łapek i tak jest nadal, o czym (dla nie dowiarków), są występy już drugiej speckomisji sejmowej...Pozdr.
marecki. Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 dzięki Piotrze !!! - przekażę również chłopakom i dziewczyną :)))jak widzisz brak edukacji i nadal utrudniony dostęp do materiałów spycha wszystko na barki wervolfu :)))))pozdrawiam cię z zimowego wrocławia marecki
marooda Napisano 21 Listopad 2004 Napisano 21 Listopad 2004 Dokladnie tak bylo jak pisze Wars. Tam sie dzialy cuda, to nie byla wladza ludowa tylko anarchia. Wystarczy pogadac z ludzmi. Pozdrowienia dla wszystkich z zupelnie sniegiem zasypanego Krakowa!
marecki. Napisano 21 Listopad 2004 Napisano 21 Listopad 2004 cuda cudami ale przypominam o postaci dalmusa który mieszkał w głuszycy i może więcej złego uczynił niż ci co działali po nim - nie nalezy tego lekcewarzyć pzdr !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.