Skocz do zawartości

Manninger w Rzeczce

walimczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!
Michał! Twoje wyobrażenie o Niemcach jest dla mnie mało zrozumiane. Piszesz, że to jeden lub dwa rysuneczki, podczas gdy wiadomo, że ich było i jest znacznie więcej, a tylko te zostały upublicznione! Więc tezy o próbie zmylenia Rosjan, itp. można sobie darować.
Pozdr.
  • Odpowiedzi 84
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam!
Tak na marginesie. Ciekawe, czy korzystając z martwego sezonu" dyr. Madziara oczyści dużą halę z próchna po szalunkach i może weźmie się np. za wybranie rumoszu z szybu?
A może już coś robi? Ktoś coś wie na ten temat?
Pozdr.
Napisano

rafał co za pytanie ci się wymysliło ? - przez ostanie trzy lata w O " skład redakcji uległ poważnym zmianą
sam widziałeś bo spotkaliśmy sie tam na początku roku :)))
może w tygodniu ich odwiedzę to zobaczę co w tej sprawie

pzdr
Napisano
do wars: nic nie napisałem o jednym czy dwóch rysunkach - przeczytaj mój post dokłanie. Piszę że możliwe jest użycie pana rysownika w konkretnym celu - tylko tyle!

I jeszcze dodam: rozumiem, że ie rozumiesz mojego wyobrażenia niemców" - więc wyjaśniam, że moim zdaniem ich taktyka opieki" nad obiektami jest przykładem dobrze zaplanowanej i przeprowadzonej akcji. Zainteresowani wiedzą, że istnieją odpowiednie służby w armii niemieckiej, które nieprzerwanie od końca II wojny światowej dbają o stan pozostawionego na wschodzie mienia. Moim zdaniem należą im się gratulacje - do dziś wiemy tyle ile oni chcą nam powiedzieć.
W tym aspekcie widzę wszystkie (tu podkreślenie) znane już fakty, oraz owinki" dotyczące m.inn. tematu iese".
Napisano
Witam!
Tak, tak... to piękny ptak... stażnicy, duchy, krasnoludki i ufoludki... Ja Ciebie rozumiem, ale nie uważasz, że to wszystko może być zasługa naszych? Dlaczego nie??
Pozdr.
Napisano

michał jestem pewny że piotrek cię doskonale rozumie , niestety na werwolf nie mozna wszystkiech rzucać
piotrek prubował już nas zainteresować tym tematem odświezam link
http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=121019#121442
a ze swojej strony polecam wspomnienia pana piecucha dostepne we wszystkich bibliotekach
werwolf werwolfem a ppppt swoją drogą , czwarta sztolnia na osówce była dostepna po wojnie jest wymieniana w raporcie demczuka
http://www.wolfbet.com/wgs/viewtopic.php?t=9

pzdr
Napisano
Witam!
Pozrawiam WGS i Mareckiego!
O! Oto mi chodziło! Dlaczego ciągle dajemy się, jak te dzieci we mgle, wodzić za nos??
Przecież po wojnie tam się cuda na kiju działy! Wywożono co chciano, a dziś się twierdzi, że jacyś strażnicy!!!
Naszej kochanej władzy ludowej wszystko się lepiło do łapek i tak jest nadal, o czym (dla nie dowiarków), są występy już drugiej speckomisji sejmowej...
Pozdr.
Napisano

dzięki Piotrze !!! - przekażę również chłopakom i dziewczyną :)))

jak widzisz brak edukacji i nadal utrudniony dostęp do materiałów spycha wszystko na barki wervolfu :)))))

pozdrawiam cię z zimowego wrocławia

marecki
Napisano
Dokladnie tak bylo jak pisze Wars. Tam sie dzialy cuda, to nie byla wladza ludowa tylko anarchia. Wystarczy pogadac z ludzmi.
Pozdrowienia dla wszystkich z zupelnie sniegiem zasypanego Krakowa!
Napisano

cuda cudami ale przypominam o postaci dalmusa który mieszkał w głuszycy i może więcej złego uczynił niż ci co działali po nim - nie nalezy tego lekcewarzyć

pzdr !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie