Skocz do zawartości
  • 0

identyfikacja munduru

Lobo26

Pytanie

Napisano

Witam
ostatnio udało mi sie zdobyc mundur. lecz moja wiedza na ten temat jest mierna. wiec zwracam sie do Was z prośbą o identyfikację.
wiem tylko tyle ze jest to raczej mundur kobiecy - oprócz marynarki (troszke widac wypchanie" w okolicach piersi) są tez spodnie wąskie z zapięciem i zamkiem z boku.

dodatkowo w komplecie" jest tez kamizelka (z pagonami) i koszula (z miejscem na pagony).

więcej widac na fotkach. przepraszam od razu za ich niską jakośc !

Pozdrawiam
Lobo26

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam
ostatnio udało mi sie zdobyc mundur. lecz moja wiedza na ten temat jest mierna. wiec zwracam sie do Was z prośbą o identyfikację.
wiem tylko tyle ze jest to raczej mundur kobiecy - oprócz marynarki (troszke widac wypchanie" w okolicach piersi) są tez spodnie wąskie z zapięciem i zamkiem z boku.

dodatkowo w komplecie" jest tez kamizelka (z pagonami) i koszula (z miejscem na pagony).

więcej widac na fotkach. przepraszam od razu za ich niską jakośc !

Pozdrawiam
Lobo26

Napisano
Witam! Jak dla mnie jest to mundur niemiecki z czasów współczesnych lub czasów muru". Posiada charakterystyczne dla Niemiec gwiazdki na pagonach oraz patki na kołnierzu. Pozdrawiam, Łukasz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie