gruby Napisano 30 Listopad 2002 Autor Share Napisano 30 Listopad 2002 Zdjęcie ukazuje ostatnio wykopane przeze mnie odznaki czy ktoś może mi powiedzieć coś więcej o ich przeznaczeniu jednostkach które takie oto odznaki nosiły??? Za wszelką pomoc dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruby Napisano 2 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2002 ludzie no napiszcie coś!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Grudzień 2002 Share Napisano 3 Grudzień 2002 Fajne odznaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
db Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 jestem zaiteresowany wyjasnieniem co to za oznaczenia, szczegolnie to posrodku. moze teraz ktos cos wiecej powie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Grudzień 2002 Share Napisano 3 Grudzień 2002 Ta pierwsza to pewnie miniaturka niemieckiej gapy na czapkę. Może się mylę, ale sądzę, że była noszona przy cywilnym ubraniu (wojskowi lub też chyba kombatanci).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 Witam!Hmmm wydaje mi się że jest to koło a w nim jest gapa, a więc może ktoś kto nosił tę odznakę był związany z mechaniką na przykład samochody lub ciężarówki.Może jakiś mechanik wojskowy?Ale po co odznaka?No właśnie może to nie jest odznaka?To tylko takie moje skojarzenia. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol Napisano 5 Grudzień 2002 Share Napisano 5 Grudzień 2002 Będę orginalny cośpozdro Pol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
gruby
Zdjęcie ukazuje ostatnio wykopane przeze mnie odznaki czy ktoś może mi powiedzieć coś więcej o ich przeznaczeniu jednostkach które takie oto odznaki nosiły???
Za wszelką pomoc dziękuję.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.