M98k Napisano 4 Listopad 2004 Autor Napisano 4 Listopad 2004 Witam, ostatnio wpadł mi w ręce plakat ze zdjęcia :) Z tego co się orientuje to jest to wypowiedź kościoła katolickiego na temat żydów, choć mogę się oczywiście mylić. Po prawej stronie jest najpradopodobniej ksiądz a po lewej owa wypowiedź. Proszę o dokładną analizę plakatu oraz zdjęcie przedstawiające go w całości.Dzięki i pozdrawiam M98k
M98k Napisano 4 Listopad 2004 Autor Napisano 4 Listopad 2004 Zapomniałem dodać że zdjęcie jest kiepskiej jakości po lepszej nie nie da rady załadować. W rzeczywistości ma żywsze kolory :)
M98k Napisano 4 Listopad 2004 Autor Napisano 4 Listopad 2004 Chyba jest ktoś na tym forum kto zna odpowiedzi na moje pytania :)??
Mirosław Jastrzebski Napisano 7 Listopad 2004 Napisano 7 Listopad 2004 Po lewej stronie katolicki biskup,po prawej stronie tekst( wyskubany przez myszy). Propagandowa jazda po biskupie za okazanie współczucia wobec Żydów.
M98k Napisano 8 Listopad 2004 Autor Napisano 8 Listopad 2004 Dzięki za odpowiedź zostaje mi tylko znaleść zdjęcie całego plakatu. Pomóżcie bo szuakałem i nic, może znacie jakieś stronki z takimi plakatami?? P.STo nie jest wyskubane przez myszy (tak mi sie zdaje) bo plakat naklejony bym nadrukiem na stary karton, który sam zresztą odkleiłem. A co do dziur to nie wiem poczym są :)Pozdrawiam M98k
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.