Skocz do zawartości
  • 0

Znowu rozrywka:/

Piorek

Pytanie

Napisano

Witam,
w sobote wykopalem takie cudo, lezalo przy wejsciu do okopu a obok byly fragmenty jakiegos drutu:/ czy trafilem na jakas mine? Moze ktos mnie uswiadomic co to jest? Mam obie raczki i dwie nozki chce zeby tak zostalo na przyszlosc wolalbym wiedziec co to jak nastepne takie trafie. Z gory dziekuje!
Piorek

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
General masz racje! Pierwszy raz taki kopnolem i przestraszylem sie widzac obok klebek miedzianego drutu. Cholerne rozrywki:/ tego ci umnie dostatek. Dziekuje raz jeszcze.
Piorek
Napisano
Oj Michal, Michal sam sie zemnie smiales ze ostroznie kopie, wiesz najlepiej dlaczego;) Fancik cholera! I jeszcze ten drut kolo niego:/
Napisano
Michal lotrze ;) czekaj przyjedziesz Ty do mnie to popamietasz! Tak w pamieci policzylem rozrywki z tego roku az strach ile tego bylo wiec nienabijaj sie zemnie.
Napisano
Nieeeeeee Ty się za bardzo stresujesz pod tą Warszawą. Wpadaj na moje rewiry ,to Ci nerwy odpoczną! K,B,E są wolne od żelastwa! :)
Napisano
A swoja droga ktos a gorze" zdrowo daje d...y Wystarczylo by Policji nieutrudniac zycia poszukiwacza to panstwo zaoszczedzilo by kupe kasy na rozminowaniu a jak widac problem to spory i mam wrazenie ze troche przez wladze zapomiany? skrywany?
Napisano
Witam.
No ładnie.
Piorek może załóż firmę o specjalności: oczyszczanie terenu z rozrywek!!! :)
Pozdrawiam
Kopi
Napisano
Kopi przesmiewco;) wiesz ze pod tym warunkiem dostalem do swojej dyspozycji 12h prywatnego lasu? Zakopywac doki zostawic porzadek i zaznaczyc rozrywki, facet chce zyc spokojnie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie