Domino(*) Napisano 31 Październik 2004 Autor Napisano 31 Październik 2004 Witam!Czy możecie mi coś powiedziec na temat tych sygnatur, znajdujących się na carskiej manierce:BPNNER. KINEMLERA.ODITTMARna drugiej stroniePorzełek1904Może być błąd w tłumaczeniu z ruskiego na polski:P.Prosze o pomoc:)Pzdr
bjar_1 Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 Mam podobną ,z biciem :ALEXANDER SZNAJDERA.O.DITMAR(oczywiście cyrylicą).Twoja została wyprodukowana w Niemczech (Dietmar) dla armii carskiej.pzdrbjar_1
Mathew Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 WitamZ kolei na mojej pisze :BRJUNNER. SZNEJDER A.O. DITMARPozostaje nam jeszcze rozwikłać zagadkę inicjałów A.O.pozdroMathew
Domino(*) Napisano 31 Październik 2004 Autor Napisano 31 Październik 2004 Witam!Czy możecie mi coś powiedziec na temat tych sygnatur, znajdujących się na carskiej manierce:BPNNER. KINEMLERA.ODITTMARna drugiej stroniePorzełek1904Może być błąd w tłumaczeniu z ruskiego na polski:P.Prosze o pomoc:)Pzdr
Pytanie
Domino(*)
Czy możecie mi coś powiedziec na temat tych sygnatur, znajdujących się na carskiej manierce:
BPNNER. KINEMLER
A.O
DITTMAR
na drugiej stronie
P
orzełek
1904
Może być błąd w tłumaczeniu z ruskiego na polski:P.Prosze o pomoc:)
Pzdr
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.