yoony Napisano 16 Grudzień 2002 Napisano 16 Grudzień 2002 łosiu ja sie nie kluce pewnie masz racje a pare rzeczy jeszcze zostalo tu i owdzie
Gość Napisano 19 Grudzień 2002 Napisano 19 Grudzień 2002 Mark moja informacja jest pewna i sprawdzona, nie zajmuje się bajaniami starych babć na wsiach, może Ty tak robisz - ja nie, nie mam czasu na bzdury. Co do czołgu nadal bezpiecznie spoczywa w ziemi i wcale nie na terenie Magurskiego Parku Narodowego. Wszystko jest już prawie dograne, czekamy tylko na lepsze warunki. Poszedłem za waszymi radami i skontaktowałem się z osobą która się tym zajmuje i zna to w praktyce. Z konserwatorem zabytków któremu podlega ten obszar nie mam o czym rozmawiać, z góry znam wynik tych rozmów. Pozdrawiam wszystkich i dziękuje tym którzy mi pomogli ponieważ na początku byłem zupełnie zielony". Teraz to wszystko, w przyszłości może zdjęcia z wydobycia.
yoony Napisano 22 Grudzień 2002 Napisano 22 Grudzień 2002 Pozostaje tylko zyczyc powodzenia w akcji i czekac na jakies informacje co to definitywnie i jak dobze sie zachowalo pozdrawiam bardzo zainteresowany Yoony
Frozzer Napisano 22 Grudzień 2002 Napisano 22 Grudzień 2002 jaj mam tylko jedno pytanie, wyciagniesz ten czolg i co dalej? postawisz se na dzialce, oddasz do muzeum. to tez problem, gdy nagle przybedzie ci 50 ton zelaztwa
Gość Napisano 30 Grudzień 2002 Napisano 30 Grudzień 2002 I To jest piękne romantyczne i bezkarne mażycielstwo
Frozzer Napisano 30 Grudzień 2002 Napisano 30 Grudzień 2002 moje pytanie bylo jak najbardziej powazne
Gość Napisano 15 Marzec 2003 Napisano 15 Marzec 2003 zanim coś zrobisz odezwij się, przerabiałem ten temat, 052 3814928
SP17 Napisano 15 Marzec 2003 Napisano 15 Marzec 2003 A jak w ogóle zabrać się za sprawdzenie wiadomości o zakopanym czołgu? Mam taką wiadomość ale nie mam możliwości - sprzętu. Wiadomość pochodzi z Gdańska Oliwy.
Gość Napisano 17 Marzec 2003 Napisano 17 Marzec 2003 Jeżeli wiadomo dokładnie gdzie, to szpadel i do roboty ;-)). Chyba nic więcej nie trzeba.Pozdrawiam
SP17 Napisano 17 Marzec 2003 Napisano 17 Marzec 2003 Problem w tym, że najpierw trzeba to sprawdzić dlatego pytałem o sprzęt ( magnetometr?)i jest to w mieście w zabudowie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.