VIADER Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 KALFAS WYMYSL COS ...O JAKIEJ WCZESNIEJ KNAJPCE MOWIŁES...A GODZINA TO TAK MOZE PO 15????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 i spelznie na niczym umowmy sie ok 18 pod migiem przy hali sportowej pzdr obert8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miq Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 Witam Ja bede w mundurku wpadne pod miga . Ale moze troszke wczesniej bo o 18 to koncowka . Ja w takim razie wpadne na chwile bo bedziemy musieli potem zwijac caly ten bajzel . Pozdro miq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 Ta knajpa o której pisałem jest o rzut beretem od hali. Róg stefanowskiego i radwańskiej. Nazywa się Tawerna. Na siedzącą przy piwku lepiej się gwarzy. Umówmy się około 18 w sobotę po MWB. Może być ?pozdrawiamKalfas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 Witam.18? Może być. Knajpka czy pod migiem" też jest mi obojętne (choć piwka można się napić). Obert my smsy i umawiamy sie na rano na bajzel.Pozdro Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 ok 18 zgoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 i spotykamy sie w tawernie z miqiem umowimy sie na mwb pzdr maciej mlody zlamal lape tak ze mamy kalectwo na bajzlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 NO TO USTALONE.SPOTKAMY SIE W TAWERNMIE...ALE JA PIWA NIE PIJE JAKO TAKO W ROKU SZKOLNYM:D...PISAŁEM JEDNA REKA;).A MIG TY Z ŁODZI JESTES??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 czyli ile osób bedzie?Ja,Obert,Maciej,Kalfas i Miq...no to 5 osób...tylko zeby to sie odbyło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 no to uustalone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michald Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 jeśli nie macie nic przeciw to też wpadne. Dobrze że ktos wreszcie zdecydował gdzie i kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 ocywiscie milo nam bedzie i zapraszamy obert8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 Zapraszamy wszystkich chętnych. Im więcej Nas będzie tym lepiej.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 tak nareszcie sie spotkamy...im wiecej tym weselej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 Jupi za 4 dni giełda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 12 Styczeń 2005 Share Napisano 12 Styczeń 2005 panowie a moze srod Was ktoś sie znajdzie na zabawę w rekonstrukcje Wrzesnia 1939 ? Ja i miq" jesteśmy z łodzkiej grupki strzelcy kaniowscy" - poznacie nas na MWB po stoisku polskim 1939 (min po schronie bojowym). Może ktoś z Was ma pro-pol-1939 zapędy :) ? Przy okazji przebieranek jeżdziemy po pobojowskach 1939, poznajemy historie. Część z Was kojarze z poczatków prób intergracji: Yoonego, Kalfasa ... przecież kiedyś w barze Ania" mieliśmy ze 2 spotkania... ale kiedy to bylo ?. My działamy w oparciu o muzeum tradycji niepodległosciowcyh. Zapraszamy do zabawy wspolnej. Zagadnijcie nas na MWB to może się coś wymyśli. pzdrbolek olas" z widzewa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 12 Styczeń 2005 Share Napisano 12 Styczeń 2005 mnie na MWB poznacie łatwo - najwyższy z wojaków WP 1939 - obszyty kapralem ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 12 Styczeń 2005 Share Napisano 12 Styczeń 2005 a przy okazji jakby mnie ktoś z Was chciał łapać to moje gg: 6556946 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 mnie tez latwo poznac bede z synem VIADER a on ma zlamana lape do zobaczenia na MWB pzdr obert8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 panowie to umawiamy sie pod MIGiem 21 o 18 i kto bedzie zebym nie jechal z mlodym jak walek pzdr obert8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 Ja będę na bank. Rozpozonacie mnie bo będę razem z Obertem i jego synem. Do zobaczenia.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miq Napisano 14 Styczeń 2005 Share Napisano 14 Styczeń 2005 Witam ja mam nie mig tylko MIQ . Mnie tez latwo poznacie taki drugi w mundurku latajacy kolo duzego obszyty na starszego strzelca .pozdro miq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 14 Styczeń 2005 Share Napisano 14 Styczeń 2005 To co spotykamy się o 18 pod Migiem a nie w Tawernie?pozdrawiamKalfas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 14 Styczeń 2005 Share Napisano 14 Styczeń 2005 pod migem a pozniej do tawerny umawiamy sie 17 55 pzdr obert w tawernie bysmy sie szukali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.