greku Napisano 29 Październik 2004 Autor Napisano 29 Październik 2004 witam, może ktoś wie dokładnie co to za znaczek, wielkość to 10 groszówka
Frozzer Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 wybaczcie ale radosna tworczosc to sa bzdury ktore tu wypisujecie. nie mam pewnosci co do znaczka SS, ale reszta jest na 100000% dobra i nie jest kopia!!!!moze najpierw troche byscie chlopcy poczytali i poogladali oryginalne znaczki, zeby pozniej moc sie POPRAWNIE wypowiadac????wszystko pochodzi z jednego miejsca, przywedrowalo wraz z mundurem, i na pewno nie jest lipa.
Frozzer Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 dodam jeszcze, ze wszystkie fanty sa znaleziskami strychowymi, znalezionymi podczas remontu, a nie kupione gdzies w niemczech na bazarku
greku Napisano 30 Październik 2004 Autor Napisano 30 Październik 2004 czolem, znaczek przytargany jest z Niemiec razem z innymi fantami, między innymi były jeszcze takie, więc śmiem twierdzić,że jest dobry, jak dobrze się przyjżeć to runa są na tle miecza, myślę że w jakiejś literaturze ktoś znajdzie na co mam nadzieję.
DTH Napisano 30 Październik 2004 Napisano 30 Październik 2004 A ja smiem twierdzic, ze ktos Cie niezle wkrecil w kosmiczna lipe.A to, ze to przyjechalo z Niemiec, to tylko gorzej.Tam juz w latach 80. jechaly z Polski i Czech falsy,a oni to na poczatku lykali, pozniej sie polapali, ze cos nie halo. Teraz pewnie reeksportuja:))
Domino(*) Napisano 30 Październik 2004 Napisano 30 Październik 2004 Niestety ale zrobili Cie w balona..Tak z ciekawości to ile za to wszystko dałeś?Te na górze to kopie na 100%Pzdr
greku Napisano 29 Październik 2004 Autor Napisano 29 Październik 2004 witam, może ktoś wie dokładnie co to za znaczek, wielkość to 10 groszówka
jack18 Napisano 29 Październik 2004 Napisano 29 Październik 2004 z jakiego źródła to coś pochodzi? bo mi to wygląda na kopie.
Domino(*) Napisano 29 Październik 2004 Napisano 29 Październik 2004 To nawet nie kopia tylko radosna twórczość...:)Pzdr
Pytanie
greku
witam, może ktoś wie dokładnie co to za znaczek, wielkość to 10 groszówka
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.