bjar_1 Napisano 3 Grudzień 2004 Napisano 3 Grudzień 2004 DTH - gratuluję znaleziska!!! Kolejny szokujący mnie fant u Ciebie :)pzdrbjar_1
and_andrzej Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 Takie pierdółki ale za to z eksploracji starych kopalni złota na Dzikim Zachodzie - Góry Skaliste w Colorado. Łyżeczka poszukiwacza złota ;), kilka kwadratowych, ręcznie kutych XIX gwoździ, kapsel z daszkiem, zjedzony cent z poczatku wieku i chyba najfajniesza rzecz - kula z rewolweru wydłubana z belki w kopalni :)
wons Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 DTH GRATULACJE!!! Marchewkowe pole..." a za polem - ja pie...le... Cytrynowe Drzewko. Tak mnie się jakoś napisało... Dziś,oprócz kilkunastu łusuń od flaka 20mm i jednej 88mm tylko kilka...dziesiąt cytrynek. Wszystkie puste i bez zapalników i w dodatku pod takim wielgachnym świerkiem. byliśmy w sumie tylko godzinkę, coby się nie zasiedzieć w domu a tu... :) Zresztą jeszcze coś tam zostało, ale wieczór nas zastał... Ale wrócimy! Jak będę miał fotkę, to zamieszczę. pozdr. Wons
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.