bjar_1 Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 DTH - gratuluję znaleziska!!! Kolejny szokujący mnie fant u Ciebie :)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and_andrzej Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 Takie pierdółki ale za to z eksploracji starych kopalni złota na Dzikim Zachodzie - Góry Skaliste w Colorado. Łyżeczka poszukiwacza złota ;), kilka kwadratowych, ręcznie kutych XIX gwoździ, kapsel z daszkiem, zjedzony cent z poczatku wieku i chyba najfajniesza rzecz - kula z rewolweru wydłubana z belki w kopalni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 DTH GRATULACJE!!! Marchewkowe pole..." a za polem - ja pie...le... Cytrynowe Drzewko. Tak mnie się jakoś napisało... Dziś,oprócz kilkunastu łusuń od flaka 20mm i jednej 88mm tylko kilka...dziesiąt cytrynek. Wszystkie puste i bez zapalników i w dodatku pod takim wielgachnym świerkiem. byliśmy w sumie tylko godzinkę, coby się nie zasiedzieć w domu a tu... :) Zresztą jeszcze coś tam zostało, ale wieczór nas zastał... Ale wrócimy! Jak będę miał fotkę, to zamieszczę. pozdr. Wons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.