Hades Napisano 19 Październik 2004 Autor Share Napisano 19 Październik 2004 Ostatnio zakupiłem ten oto pistolet.. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32603045 i teraz czas się wziąść za jego rozruszanie... czy ktoś wie jak tego dokonać ? Czy można wybić te nity ? Czy mają one postać grzybków" ... i są rozszerzone na końcach ? proszę o pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 Jak go już rozruszasz to go kupię za 50 zł bo pewnie tyle będzie wart z nowymi częściami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 A już tak całkiem serio to w tej sytuacji w połączeniu aluminium i żelaza to najprostrzym sposobem jest chyba jednak ocet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 Za 200-300 zł to idą strychowce z full oksydą:)Ostro przepłaciłes:))Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 no trochę chłopaki przesadzili z tą ceną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hades Napisano 19 Październik 2004 Autor Share Napisano 19 Październik 2004 nie mówcie... eeeh ;\ ale pocet usunie oksydę.. ;\ .. można poiwybijać nity ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 z wybiciem tak zapieczonych osi będziesz miał duże problemy tylko je pewnie rozklepiesz i pokaleczysz przy okazji całą resztę.posmaruj go jakąś wazeliną żeby nie żarło oksydy na aluminium, a tylko rdzę na żelazie może odpuści i oczywiście WD 40 ps i zostaw go w całości... nie odzieraj do końca z historii robiąc z niego składaka za 20 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makij Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 Hades odezwij się do mnie na maila ,jeżeli interesuje Cię jeszcze rozruszanie tej rakietnicy. A z WD 40 daj sobie na wstrzymanie jest daremny w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 27 Październik 2004 Share Napisano 27 Październik 2004 Makij masz dobre wiertła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makij Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 Mam nawet bardzo dobre wiertła, ale wystarczy mi 20 lat praktyki rusznikarskiej.Swoją drogą , jak się odzywać na forum jak tu są sami fachowcy.Przepraszam ,że się odezwałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 Nie przepraszaj, tylko uchyl rąbka tej tajemnej rusznikarskiej wiedzy. To jest przecież forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.