bjar_1 Napisano 26 Listopad 2004 Share Napisano 26 Listopad 2004 Tydzień mnie w necie nie było i widzę ciekawe rozwinięcie tematu! pozdrawiambjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLITZ Napisano 15 Grudzień 2004 Share Napisano 15 Grudzień 2004 Folkersam napisz do mnie, jestem ze Górnego Śląska, mieszkam niedaleko Rybnika. Mój mail: kugelblitz@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 19 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2004 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 forksam jesli jeszcze figurujesz na forum prosze napisz do mnie jestem z rybnika i byłbym zainteresowany wstąpieniem w szeregi walończyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 Hejka.Folkersam,pisz proszę do mnie na medyk@nikisz.plPodaj numer gg i kom.Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 11 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2006 oo,ktoś wygrzebał stary temat..:-) cóż,od czasu do czasu dwóch,trzech walończyków pojawia się tu i tam-np.na ostatnich Wyrach było dwóch takowych:-) temat nie został zaniechany,ale stanowczo za mało osób na śląsku próbuje cokolwiek zrobić w kierunku stworzenia czegoś w miarę trwałego. a grupą było zainteresowane nawet jedno z pobliskich muzeów...cóż,ludzi i chęci brak.kilka osób nadal próbuje coś zdziałać,może warto odświerzyć wątek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :| wiekszość jest off-topic ;/ nic z tego nie wiem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTK Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Szanowni Państwo!Wyluzujcie!!! To dział dotyczący próby stworzenia GRH Wallonien" a nie forum historyczne!!!!!!!!!!!!!!!!Ludzie piszcie na temat!!!!Co do GRH Wallonien", to proponuję abyście przyjechali na piknik 1-2 lipca do Haźlacha pod Cieszynem i tam pogadamy!!!!RTK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
17GvB Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 RTK ! Od kiedy podpisujesz sie jako GvB ???Jestes reenaktorem 17 SS ?? Nie...Ja do Hażlacha nikogo nie zapraszam....17GvB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTK Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 17GvB!!!Niniejszym na forum Odkrywcy, chciałbym otwarcie i publicznie przeprosić, Ciebie i wszystkich pozostałych członków Twojej GRH, za nieodpowiedzialne użycie podpisu GRH GvB"!!! Błąd wynikał z mojej nadinterpretacji pewnych faktów i wypowiedzi!Myliłem się, popełniłem błąd i teraz przepraszam!!!Przepraszam! Zachowałem się jak gówniaż! To się więcej nie powtórzy!!!!Zaproszenie jest tylko i wyłącznie w moim prywatnym imieniu!!!PS. Nie rozumię tylko skąd to oburzenie i to ze strony 17GvBpodpis był GRH GvB" a nie 17GvBGRH GvB" czyli Germanie versus Bolszewicy" to projektowana Nieformalna Grupa Rekonstrukcji Historycznej zajmująca się ogólnie tematem Frontu Wschodniego!Jeśli ktoś z 17GvB poczuł się urażony jeszcze raz przepraszam!!!!RTK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
17GvB Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Germanie versus Bolszewicy"Jezu, to brzmi jak Nadludzie versus Podludzie"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTK Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Witam!Niech będzie poprawnie politycznie:Nieformalna GRH GvB" czyli Gatunek 8472 versus Borg" i będziemy rekonstruować Star Trek Voyager"!!!!:-)RTK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adleregg Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 Czesc Folk ... cos tu sie watek bardzo polityczny zrobil" wiec glosu zabierac nie bede :)... ale jakbys chcial to daj znac... BTW pozdrawiam Wszystkich ;)Adleregg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 21 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2006 Adleregg daj maila:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Witam!Może trochę po czasie ale co z literatury na temat Walończyków szacowni forumowicze polecają?Wspomnienia Leona już zaliczyłem.A jest coś na temat Flamandów dostępne?Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 J-23 a moim zdaniem świadczy o Leonie Degrellu fakt ze sam ruszał do boju z żołnierzami uzbrojony w 2 MP40... Pokaż mi polskiego dowódcę z września 39 roku albo innego alianckiego który by sie na to zdobył... Osobiście o takim nie słyszalem.2 MP-40 HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHALudzie czy juz całkiem powariowaliscie?Jestem szefem grupy ktora odtwarza Walonczyków" od siedmiu lat i jakos nie słyszałem zeby Leon napitalał z 2 Mp-40-co za bzdury!!!!!Degrelle był dzielnym człowiekiem i doskonałym dowodca ale bez przesady nie robcie z goscia Rambo.Leszek SzrejderGRH.Reichshof 1944 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 ...w Polsce ukazały sie-1WAFFEN SS" 2PŁONACE DUSZE" 3FRONT WSCHODNI 1941-1945"-wszysko autorstwa Degrella.Pozdrawiam!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 eszszsz ta klawiatura sorki za bład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Witam!Dzięki Leon za namiary!Są gdzieś w sieci fotki Twoich" Walończyków?Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.