Skocz do zawartości

Stara tablica rejestracyjna pojazdu!

SkinS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wykopałem ostanio starą,niemiecką tablicę rejestracyjną.Jest ona w zadowalającym stanie lecz w,niektórych miejscach widnieje rdzawka i w związku z tym mam pytanie do szanownych kolegów...W jaki sposób mozna sie pozbyc tej nalecialości rdzy aby nie uszkodzic farby znajdujacej sie po nią????...Za wszelkie odpowiedzi i porady z góry dziękuje. POzdro SkinS!
Napisano
Właśnie chciałbym uniknąć działań z fosolem bo wiem ze swoich doświadczeń,że fosol jest dość żrący i potrafi adeżreć"to naczym nam najbardziej zależy..Może ma ktoś inne pomysły????
Napisano
Siemka - wez załatw z mleczarni koniecznie plynnej serwatki - nie zadnej w proszku - i wrzuc na 3 4 dni - efekt murowany - potem obcieta szczoteczka do zebow i dajesz - bajka. Sposob spreawdzony. pozdro.
Napisano
Wielkie dzięki Simon za radę i właśnie Twój sposób wykorzystam do czyszczenia,tym bardziej,że mam dostęp do serwatki.Jeszcze raz dzięki za wszelkie odpowiedzi i pozdrawiam.SkinS

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie