SkinS Napisano 17 Październik 2004 Autor Share Napisano 17 Październik 2004 Wykopałem ostanio starą,niemiecką tablicę rejestracyjną.Jest ona w zadowalającym stanie lecz w,niektórych miejscach widnieje rdzawka i w związku z tym mam pytanie do szanownych kolegów...W jaki sposób mozna sie pozbyc tej nalecialości rdzy aby nie uszkodzic farby znajdujacej sie po nią????...Za wszelkie odpowiedzi i porady z góry dziękuje. POzdro SkinS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 Trzeba użyć Fosolu. Temat był już przerabiany wielokrotnie, dlatego polecam wstukać w wyszukiwarke forum Fosol".Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARQ Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 Z doswiadczenia wiem ze po fosolu to niewiele zostanie z farby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkinS Napisano 17 Październik 2004 Autor Share Napisano 17 Październik 2004 Właśnie chciałbym uniknąć działań z fosolem bo wiem ze swoich doświadczeń,że fosol jest dość żrący i potrafi adeżreć"to naczym nam najbardziej zależy..Może ma ktoś inne pomysły???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walther Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 Witam!może by spróbować WD-40,ponoć rozmiękcza rdze,a potem mógłbyś delikatnie próbować oczyścic rejestracje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkinS Napisano 18 Październik 2004 Autor Share Napisano 18 Październik 2004 Dzięki walther za podpowiedż i wyprubuje Twój sposób...Mam nadzieje,że okaże sie skuteczny!!!Pozdro.SkinS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 18 Październik 2004 Share Napisano 18 Październik 2004 Siemka - wez załatw z mleczarni koniecznie plynnej serwatki - nie zadnej w proszku - i wrzuc na 3 4 dni - efekt murowany - potem obcieta szczoteczka do zebow i dajesz - bajka. Sposob spreawdzony. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkinS Napisano 19 Październik 2004 Autor Share Napisano 19 Październik 2004 Wielkie dzięki Simon za radę i właśnie Twój sposób wykorzystam do czyszczenia,tym bardziej,że mam dostęp do serwatki.Jeszcze raz dzięki za wszelkie odpowiedzi i pozdrawiam.SkinS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 Czytałem na forum, że wd-40 niszczy farbę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.