Hades Napisano 15 Październik 2004 Autor Napisano 15 Październik 2004 Mam taką oto lornetkę.. i zastanawiam się co to za lornetka?nie widac żadnych sygnatur, nic... farba barbarzyńsko zdrapana... Czy ktoś wie co to może być ? dziękuję i pozdrawiam
Hades Napisano 15 Październik 2004 Autor Napisano 15 Październik 2004 Mam taką oto lornetkę.. i zastanawiam się co to za lornetka?nie widac żadnych sygnatur, nic... farba barbarzyńsko zdrapana... Czy ktoś wie co to może być ? dziękuję i pozdrawiam
dominiczeq Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 Witam. A nie czasem taka - http://www.germanmilitaria.com/Heer/photos/H38652.html
piryt Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 dominiczeq- po szybkim porównaniu da się zauważyć istotne różnice w tych dwóch modelach- więc raczej nie taka sama.
Hades Napisano 19 Październik 2004 Autor Napisano 19 Październik 2004 uuuhhh.. nie ... jest jakby za krótka :)... czy ktoś ma jakieś inne propozycje ?/
paulus76 Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 Mnie to wyglada na rosyjska 7x50 z lat 90 ubieglego wieku :) Popoludniu moge wstawic fotke - sam mam taka.
Boruta Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 Wygląda, że jest w kamuflarzu zimowym.pozdrawiam
Pytanie
Hades
Mam taką oto lornetkę.. i zastanawiam się co to za lornetka?
nie widac żadnych sygnatur, nic... farba barbarzyńsko zdrapana... Czy ktoś wie co to może być ?
dziękuję i pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.