kloki Napisano 14 Październik 2004 Autor Share Napisano 14 Październik 2004 Gdzie można nabyć niedrogo żabkę skórzaną do niemieckiego bagnetu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 Na allegro.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 jeśli chodzi o repro to polecam użytkownika gratisad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 16 Październik 2004 Autor Share Napisano 16 Październik 2004 A moze ma ktoś żabkę niemiecką i podałby mi jej wymiary? Ja mam tylko Jugo, ale nie wchodzi pochwa, a poza tym to juz nie to...Pzdr. klOki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wędrowiec39 Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 Panzer,a możesz podac emila do tego gratisad? big dzięxpozdrw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 poszukaj na allegro bo robilem z nim biznesa rok temu i nie pamietam za żadne skarby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wędrowiec39 Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 ha, ja też ale po padnięciu poczty wszystkie kontakty poszły się paść :-))dzięx anywayw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 Znawcy internetowi a nie potrafią sobie adresu znaleźć... :)gratisad@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Red alf Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Witam!Podłacze sie do tego postu z moja prosba, a mianowicie czy posiada ktos moze rysunek standartowej zabki do polskiego bagnetu wz.28 wraz z wymiarami,lub moglby obrysować posiadana żabke i zdjąć z niej wymiary i przyslac mi skan, lub wrzucic na forum. Z gory dzieki! Pozdrowienia Red alf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Mogę Ci tyle powiedzieć że ten sam gość z allegro gratisad robil ich repro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.