hakas Posted October 14, 2004 Author Posted October 14, 2004 Chłpaki kiedy jedziemy? Czemu się nie odzywacie teraz jadę do Poznania. Kiedy w przyszłym tygodniu spotkanie. Podajcie skrzyneczkę do kontaktu.hakas
wons Posted October 14, 2004 Posted October 14, 2004 Jak powrócisz z Poznania błędny rycerzu:)to daj znać. teraz nie było kontaktu bo miałem duuuużo roboty papierkowej a terminy mnie gonią. Komórka mi całkiem padła na dniach podam Ci swój nowy numer. Wons
hakas Posted October 21, 2004 Author Posted October 21, 2004 Wonsy kiedy jedziemy? myślę ,że w niedziele od rana z młodym gadałem akceptacja. A ty jedziesz kontakt na bank złapany czekają na nas. To jedyny czas kiedy można podskoczyć przed zasiewem. Podejdz dzisiaj wieczorkiem czekam.
hakas Posted October 22, 2004 Author Posted October 22, 2004 Przepraszam Bocian. To moja wina. Ja stworzyłem to okienko bo nie mogłem się z nimi skontaktować. A poza tym to forum towarzyskie. Hakas
hakas Posted October 28, 2004 Author Posted October 28, 2004 Wonsy cholerka co z wami. Daj mi numer nowej komórki. Pozdrawiam
hakas Posted November 8, 2004 Author Posted November 8, 2004 Wonsy co z wami bo was ogole bez mydła a wiecie, że u mnie koziki ostre. KONTAKT jedziemy w ten długi amerykancki wekend:-{)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.