hakas Napisano 14 Październik 2004 Autor Share Napisano 14 Październik 2004 Chłpaki kiedy jedziemy? Czemu się nie odzywacie teraz jadę do Poznania. Kiedy w przyszłym tygodniu spotkanie. Podajcie skrzyneczkę do kontaktu.hakas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 Jak powrócisz z Poznania błędny rycerzu:)to daj znać. teraz nie było kontaktu bo miałem duuuużo roboty papierkowej a terminy mnie gonią. Komórka mi całkiem padła na dniach podam Ci swój nowy numer. Wons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 21 Październik 2004 Autor Share Napisano 21 Październik 2004 Wonsy kiedy jedziemy? myślę ,że w niedziele od rana z młodym gadałem akceptacja. A ty jedziesz kontakt na bank złapany czekają na nas. To jedyny czas kiedy można podskoczyć przed zasiewem. Podejdz dzisiaj wieczorkiem czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 21 Październik 2004 Share Napisano 21 Październik 2004 Panowie nie róbmy tutaj sobie czatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 22 Październik 2004 Autor Share Napisano 22 Październik 2004 Przepraszam Bocian. To moja wina. Ja stworzyłem to okienko bo nie mogłem się z nimi skontaktować. A poza tym to forum towarzyskie. Hakas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 28 Październik 2004 Autor Share Napisano 28 Październik 2004 Wonsy cholerka co z wami. Daj mi numer nowej komórki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 8 Listopad 2004 Autor Share Napisano 8 Listopad 2004 Wonsy co z wami bo was ogole bez mydła a wiecie, że u mnie koziki ostre. KONTAKT jedziemy w ten długi amerykancki wekend:-{) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.