Piorek Napisano 27 Październik 2004 Napisano 27 Październik 2004 Oj Witku co sie z Toba mam;) Dopytalem sie jak to jest z PAPem, teren dzierzawia od Skarbu Panstwa i chyba ich pytali o zgode. Palacyk jest zabytkiem bo wiem ze tez musieli miec zgode zeby go pomalowac, teren parku jest pod opieka ochrony srodowiska (stare drzewa). Wszyscy czuwaja nad biednym PAPem.Na fotce palacyk, zdjecie pochodzi ze strony www.pap.com.pl, ladny nie?Piorek
witek Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 Wiem, ze ladny. Miesiac temu robilem sobie tam sesje zdjeciowa przed slubem ;-) Polecam ta miejscowke, wyszla lepsza niz palac w Jablonnie.
Piorek Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 Witam,w weekend wybralem sie na krotki spacerek do fortow, od strony zalewu powitala" mnie taka tablica...
Piorek Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 zaraz po wdrapaniu sie pod stromizne wawozu wylonila sie wspomiana imprezownia...
Piorek Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 kultura stopnia wysokiego, mozna umyc raczki...
Piorek Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 niestety odkad siegam pamiecia teren wokol fortow sluzyl jako wysypisko smieci, na fotce zwloki Syrenki"
Piorek Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 acha amatora wykrywki i kopania wokol fortow powiem krotko - szkoda czasu! Nedza to malo powiedziane.PozdrawiamPiorek
bjar_1 Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 Piorek - fajne fotki! :) Zwaliło mi się coś z GG niestety...pozdrawiam!Michał /bjar/
Piorek Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 O czesc Michal:)Fotki to jedyna zdobycz z tego dnia, zero luseczek i tylko jeden guzik, podesle Ci fotke na priva nedza na tych fortach:(
bjar_1 Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 Okej! A Ty masz GG? Ja mam jakiś błąd serwera...
bjar_1 Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 Wpisuję hasło i pisze ,że nieprawidłowe... Olać! Ja dziś uderzam do szkoły ,a w weekend zamiatam tamtejsze okolice. Zbieraj dla mnie łuseczki! :P
Piorek Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 chyba zakoncze juz sezon, wykrywke oddam do przegladu i wymiany przelacznikow a w nastepnym sezonie przegonimy wspolnymi silami kolege Jarka;)Trzymaj sie i powodzeniaPiorek
bjar_1 Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 Jarka będzie ciężko pogonić" praktycznie ,a co dopiero teoretycznie! Ja jednak do końca tego sezonu zamierzam dotłuc do 1500 sztuk ,brakuje mi 263 sztuk (nie liczę tych ,co są u Ciebie). Dziś tylko jedna ciekawa łuska : 9 x 23 Steyr z biciem H 1918.pozdrawiam!bjar_1
witek Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 Do Piotrka: trzeba bylo wchodzic przez brame od szyi. Nikt nie pilnuje i tam tez jest troche zlomu do obejrzenia. Szkoda tylko ze wejscie do koszar juz zamkniete.
Piorek Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 Witku, paradowalem z wykrywka i wolalem wejsc ylnymi drzwiami". Wyniki wykopkow bardziej niz mizerne ale podziwialem forty, solidna robota! Zobaczcie na fotce z 2004-11-02 09:56:00 podobal mi sie ten tynk gdzie wapno bylo wyplukiwane tylko z dziur po kulach reszta trzyma sie mocno. Terazniejsi fachowcy mogli by sie sporo nauczyc.Piorek
Piorek Napisano 23 Grudzień 2004 Napisano 23 Grudzień 2004 Witam,wybaczcie ze odswiezam ten watek, Zegrze zmienilo sie wczoraj o godz. 11 oddano do urzytku nowy most stojacy na filarach stalowego mostu z 1931 roku...
Piorek Napisano 24 Marzec 2005 Napisano 24 Marzec 2005 Witam,znow podciagam watek do gory:) Od jakiegos tygodnia na terenie fortow wykupionym przez NBP trwa wycinka drzew, tna wszystko w pien, wylonily sie ukryte w lesie zarysy budowli:) Rano bylem na tamtym terenie:) a w przyszlym tygodniu umowilem sie po drzewo to moze uda sie zrobic kilka fotek.PozdrawiamPiorek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.