aaaa.gggg Napisano 12 Październik 2004 Autor Share Napisano 12 Październik 2004 Chcialem sie dowiedziec o sposob konserwacj odznak i odznaczen.Czy w ogole jest konieczna?Uzywam WD-40 ale w poscie KONSERWACJA ZA POMOCA WD jeden forumowicz sugeruje ze po jakims czasie bedzie odpadac farba.Chodzi mi o takie odznaczenia jak np.odznaka szturmowa piechoty,szturm ogolny,srebrna za rany itp.Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 Można stosować olej rycynowy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 13 Październik 2004 Autor Share Napisano 13 Październik 2004 Czy naprawde nikt nic nie wie?A z olejkiem to chyba zart...Ponawiam prosbe.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 Bynajmniej. Stosowałem na mosiężne odznaki.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 14 Październik 2004 Autor Share Napisano 14 Październik 2004 A na nie mosiezne?Np.odznaki szturmowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 ja moze w oliwie z oliwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 a ja w gownie szwabskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 15 Październik 2004 Autor Share Napisano 15 Październik 2004 Do gr00:Jak nie masz nic do powiedzenia to WYPAD stad!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasradocha7 Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 polecam ksiazke wademekum poszukiwacza cz.1mozna ja chyba jeszcze kupic www.bellona.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasradocha7 Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 tam sa nawet niezle recepty na rozne sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasradocha7 Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 albo w ksiegarni odkrywcy jeszcze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 Ja odznaki i medale czyszcze od lat delikatnie bardzo miekką szczoteczka do zebów stosujac zwykłą paste do zebów efekt był dobry bo znikał brud, zaczerniałe miejsca i nie byłe efektów ubocznych nie radze czyscic szmatką bo mozna zetrzec srebrzenie z odznak ! Moze ten sposób ci sie przyda !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Październik 2004 Share Napisano 16 Październik 2004 Kolega aaaa.gggg jest strasznie monotematyczny :) Czyść jak czyścisz - przecież ci się nie rozsypią nie? :Ppzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.