Piorek Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 Dziekuje Bocian:) i przepraszam ze Cie mecze ciagle ta sprawa.PozdrawiamPiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanW Napisano 17 Czerwiec 2015 Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Witam. Mam propozycję do redakcji Odkrywcy , mianowicie proponował bym zmianę formatu portalu z pionowego - jaki jest obecnie. Coraz popularniejsze są tablety, smartfony i oczywiście monitory komputerowe, w których obraz oglądany poziomo zajmuje całą szerokość ekranu. Obecnie jak widać na aszym" portalu zajmuje on 1/3 powierzchni. Przy korzystaniu w funkcji szuka" wyniki wyświetlane są jednak ca całej jego powierzchni.Sądzę, że zmiana poprawi czytelność i funkcjonalność portalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Czerwiec 2015 Share Napisano 17 Czerwiec 2015 To alibi nie do redakcji winne być skierowane, a do Administracji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanW Napisano 17 Czerwiec 2015 Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Myślę, że Administracja jednak zagląda na forum i może przeczyta tę propozycję. A jakie jest zdanie Was - Nas użytkowników portalu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 17 Czerwiec 2015 Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Korzystam z tabletu i mi nie przeszkadza. Powiększasz obraz i pomniejszasz. Jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.