Piorek Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 Dziekuje Bocian:) i przepraszam ze Cie mecze ciagle ta sprawa.PozdrawiamPiorek
JanW Napisano 17 Czerwiec 2015 Napisano 17 Czerwiec 2015 Witam. Mam propozycję do redakcji Odkrywcy , mianowicie proponował bym zmianę formatu portalu z pionowego - jaki jest obecnie. Coraz popularniejsze są tablety, smartfony i oczywiście monitory komputerowe, w których obraz oglądany poziomo zajmuje całą szerokość ekranu. Obecnie jak widać na aszym" portalu zajmuje on 1/3 powierzchni. Przy korzystaniu w funkcji szuka" wyniki wyświetlane są jednak ca całej jego powierzchni.Sądzę, że zmiana poprawi czytelność i funkcjonalność portalu.
Czlowieksniegu Napisano 17 Czerwiec 2015 Napisano 17 Czerwiec 2015 To alibi nie do redakcji winne być skierowane, a do Administracji...
JanW Napisano 17 Czerwiec 2015 Napisano 17 Czerwiec 2015 Myślę, że Administracja jednak zagląda na forum i może przeczyta tę propozycję. A jakie jest zdanie Was - Nas użytkowników portalu?
sonicsquad Napisano 17 Czerwiec 2015 Napisano 17 Czerwiec 2015 Korzystam z tabletu i mi nie przeszkadza. Powiększasz obraz i pomniejszasz. Jest git.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.