Fendziu Napisano 7 Październik 2004 Autor Napisano 7 Październik 2004 Siemka kolego . Z powodu awarji kompa utraciłem namiary na ciebie mam namiary na ciekawe miejsca w Czerwonaku i na Mazurach.Czekam na nr. tel. do ciebie na poczcie(Bolszewikkkslech@poczta.fm)pozdrawiam Bolszewik.
Gość Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 mam namiary na skrzynie z giwerami topione w 1938 na Warcie
Gość Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 witam dzięki za namiar będe się odzywał Yard
YARD Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 CZEŚĆ . I się spotkanie nie udało . nie mogłem się do ciebie dodzwonić .byłem w tym dniu sam w pewnym rozrywkowym lesie ale nic ciekawego nie trafiłem . jak uciebie .? yard
YoWheris Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 Witam Yard - pamiętaj o niedzielnym wypadzie, mam nadzieję że damy radę. Kocur też jedzie.
YARD Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 Cześć YO.. będę dzwonić w okolicy soboty to się zmówimy. yard.
YARD Napisano 23 Grudzień 2004 Napisano 23 Grudzień 2004 Witam Do Bolszewik i Yo Wheris...i całej Pyrlandi.Zdrowych, spokojnych ŚWIĄT i wspólnych ciekawych ' odkryć" w Nowym Roku życzy -yard & C.O. :) ;} :]
YoWheris Napisano 23 Marzec 2005 Napisano 23 Marzec 2005 Witam Yard. Pomyśl coś o sobocie. Może damy radę gdzieś od rana wyjść w teren? Zastanów się i daj znać. Czekam na odpowiedź.Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.