Fendziu Napisano 7 Październik 2004 Autor Share Napisano 7 Październik 2004 Siemka kolego . Z powodu awarji kompa utraciłem namiary na ciebie mam namiary na ciekawe miejsca w Czerwonaku i na Mazurach.Czekam na nr. tel. do ciebie na poczcie(Bolszewikkkslech@poczta.fm)pozdrawiam Bolszewik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Październik 2004 Share Napisano 7 Październik 2004 mam namiary na skrzynie z giwerami topione w 1938 na Warcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 witam dzięki za namiar będe się odzywał Yard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 W 1938?Ciekawe.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 CZEŚĆ . I się spotkanie nie udało . nie mogłem się do ciebie dodzwonić .byłem w tym dniu sam w pewnym rozrywkowym lesie ale nic ciekawego nie trafiłem . jak uciebie .? yard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 Witam Yard - pamiętaj o niedzielnym wypadzie, mam nadzieję że damy radę. Kocur też jedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 Cześć YO.. będę dzwonić w okolicy soboty to się zmówimy. yard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 Oki Yard. Będę czekał na telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Witam Do Bolszewik i Yo Wheris...i całej Pyrlandi.Zdrowych, spokojnych ŚWIĄT i wspólnych ciekawych ' odkryć" w Nowym Roku życzy -yard & C.O. :) ;} :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 23 Marzec 2005 Share Napisano 23 Marzec 2005 Witam Yard. Pomyśl coś o sobocie. Może damy radę gdzieś od rana wyjść w teren? Zastanów się i daj znać. Czekam na odpowiedź.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.