Monti Napisano 4 Październik 2004 Autor Napisano 4 Październik 2004 A właściwie jej część.Znaleziona na polu,tylko połówka,pewnie przeorana,w środku było jeszcze sporo prochu.Pozdrawiam
Monti Napisano 4 Październik 2004 Autor Napisano 4 Październik 2004 A właściwie jej część.Znaleziona na polu,tylko połówka,pewnie przeorana,w środku było jeszcze sporo prochu.Pozdrawiam
Monti Napisano 4 Październik 2004 Autor Napisano 4 Październik 2004 Poszperałem trochę i wydaje mi się ze jest to: Manfred Weiss, Budapeszt, 1915 rok.Ale co oznacza J" ?????????Niech się ktos wypowie :)
bjar_1 Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 Może nie 'J' a 'I'? I = miesiąc produkcji (styczeń).pzdrbjar_1
Monti Napisano 5 Październik 2004 Autor Napisano 5 Październik 2004 Nikt nie wie co to za J"?Może chociaz ktoś potwierdzi,czy dobrze rozszyfrowałem tą łuskę.
Monti Napisano 6 Październik 2004 Autor Napisano 6 Październik 2004 bjar masz rację :)Patrzyłem 3 razy i widziałem J".Doczyściłem porządnie octem i jest I".Dzieki i pozdrawiamMonti
Pytanie
Monti
A właściwie jej część.Znaleziona na polu,tylko połówka,pewnie przeorana,w środku było jeszcze sporo prochu.
Pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.