Skocz do zawartości

KANAL

Gość obert

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Do IRONARTA
Chyba masz (niestety) rację.
Ależ Obert, wydaje mi się, że nie musisz nikogo przepraszać. Zdarza się. Mnie na przykład przy okazji oświeciłeś. Następnym raze bardziej uważaj. Pozdrawiam
Mrand
Napisano
Do IRONART-a
Myślę, że bardziej
Dollar, chonor i tzw. mała ojczyzna.
(wielkość literek celowa). Ale dość już o tym. Pozdrawiam
Mrand
Napisano
Pozdrawiam wszystkich co odpowiedzieli na temat i dziekuje OBERT
Napisano
Plut.pchor.Janczar zdazyl zabrac noge(mam nagrany film), a kabel przecial nie saperka, tylko lopatka piechoty.
Pozdrawiam.
Napisano
Wracając do sprawy broni, wczoraj w krótkim materiale filmowym pokazującym działania Policji w sprawie tzw. łódzkiej ośmiornicy" przedstawiano skonfiskowaną broń, wydaje mi się że pośród innych leżała sobie stara poczciwa MG-42 ! Czy ktoś z Was to widział i mógłby potwierdzić?
Napisano
Swego czasu mozna bylo baz wiekszych problmów kupić z magazynow tzw. filmówek mundury i sprzęt. Kolega ma pełny komplenty carniutki mundur ss-a w stopni standanterfurera.
a mp mozna było kupić za jakieś jak na dzisiejsze czasy 500 zł/. Znajomyu mowił ze maja full tego.
Napisano
no tak,gdyby człowiek był troszke starszy i miał znajomości za komuny,to by sobie na zakupy do filmówki skoczył:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie