kloki Napisano 3 Październik 2004 Autor Napisano 3 Październik 2004 Mam pytanie. Czym się różni zwykła szturmówka piechoty od szturmówki z cyfrą 50 na dole? Co ta cyfra oznaczala?
vonadamski Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 Witam!!!Co najmniej 50 szturmow.Z powazaniem vonadamski
kloki Napisano 4 Październik 2004 Autor Napisano 4 Październik 2004 Chodzi mi o tą odznakę... Dokładnie o tą...
kuligow Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 czyli odznake ogólną.. nie piechoty :Dtak - ta oraz panerna istniały w wyższych klasach..oczywiście ta ze zdjącia które zamieścił Kloki - to kopia..pozdro !!
kuligow Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 szturmówka piechoty.. od szturmówki piechoty z liczbą 50 na pewno różni się tym iż ta druga jest 100% kopią...szturmowa odznaka piechoty istaniała tylko w jednej klasie..pzdr
piterb1 Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 moze mu chodziło o algemeinesturmabzeichen?
vonadamski Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 Witam!!!Nie chce sie klocic wiec odchodze z tej rozmowy. Jednak moj znajomy wykopal z szturmowke z 50. Nie sadze zeby ktos zakopywal podrobki w lesie :)Z powazaniem vonadamski
vonadamski Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 Witam!!!A to tak na poparcie mojej tezy :)http://www.auszeichnungen-online.de/sturmabzeichen.htmZ powazaniem vonadamski
sten Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 Nie ma co Kloki ladnie zamieszal:))Chodzilo mu o szturmowke powszechna(Allgemeines Sturmabzeichen)a nie piechoty.Pzdr.sten
kloki Napisano 6 Październik 2004 Autor Napisano 6 Październik 2004 Tak. To kopia ovzywiscie, zdjecie wzialem z allegro dla przykladu. Swoja tez mam kopie. Pzdr.
Pytanie
kloki
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.