Skocz do zawartości

Ciekawostka

MTC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nic śmiesznego! proponuję obejrzeć obowiązujące w Polsce od 1-go Maja unijne paszporty dla krów!
Pozdrowienia Mel.
Napisano
Darowanemu koniowi nie zagląda się w paszczękę, ale kartę trzeba przejrzeć! To wie każdy rasowy koń i chodowca!
Fajny dokument:)
Pozdr. wons
Napisano
W kwesti konia...
Znajomek,który pracował w Urzędzie Miasta trafił w trakcie porządkowania archiwum mandat wypisany w latach 60 na targowisku przez milicjanta ( lub ormowca, nie wiem, czy oni mogli wypisywać mandaty..).Uzasadnienie ukarania brzmiało: ZA NIEMANIE DOWODU OSOBISTEGO I ZE KUŃ BYŁ OSRANY JAK KROWA.
Władza w rękach ludu...
Głowy nie dam, że tego ktoś nie wymyślił,kolega jest żartowniś, ale brzmi to b. prawdopodobnie...
Pozdrawiam
berthier
Napisano
no, niezłe. Mógłbyś wrzucić jeszcze ze dwa z ciekawości?

A ten koń to jak to tak bez przeglądu?
Napisano
Widziałem na bazarze staroci dowód tożsamości chomika z 1943 r., ale letko powątpiewam czy to oryginał.
Napisano

To natomiast jest na 100% oryginał.
Oczywiście z epoki!
A dowód tożsamości chomika to dobre - oj jakby tak chcieli rejestrować każde zwierze to mieliby problem nie lada :D

Napisano

No i proszę - oto dowód, że z epoki. Uśmiecha się do nas lekko wyblakłe inne zwierzątko - pewien znany ptaszek :)

Napisano

A oto 2 kolejne, nieco ładniejsze.
Niby taki głupi dokumencik a ile śmiechu... A jakie ładne pieczątki...
Pozdrawiam - MK

Napisano
I to są skutki nielogowania się... slw." od chomika to nie ja! ciekawe po co taki podobny nick?
Więc od dziś już się zawsze loguję.
pzdr,slw

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie