Bartek102 Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 Prawdopodobnie korek wlewu paliwa , chlodnicy lub coś w tym rodzaju. Może ktoś rozpoznaje co to za pojazd ?
Monti Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 Że tez nie skojarzyłem :)faktycznie J, może to od urny z prochami psa (kochający własciciel).
Bartek102 Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 Prawdopodobnie korek wlewu paliwa , chlodnicy lub coś w tym rodzaju. Może ktoś rozpoznaje co to za pojazd ?
Monti Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Nie spotkałem sie z czymś takim w samochodach.Trochę śmiesznie by to wyglądało jako korek paliwa lub od chłodnicy.Sugerowałbym raczej górną część jakiegoś pojemnika.Pies wygląda na rasę myśliwską (chart).Może to coś z tą tematyką.
Frozzer Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 hahahhaa ja mam takiego pieska!!!! :-) jest to pamiatka po mojej prababci, maila dwa takie pieski, ale one podejzewam ze byly luzem
Bartek102 Napisano 1 Październik 2004 Autor Napisano 1 Październik 2004 Jest to ewidentnie korek , od dolu jest uszczelka i element zamknięcia . Z tego co kojarzę samochody osobowe z okresu międzywojennego zazwyczaj mialy takie gadzety na początku maski. Mercedesowi zostalo to do dzisiaj. Moglo to być polączone wlaśnie z jakąś funkcją korka do czegoś w samochodzie.Bartek
Pytanie
Bartek102
Prawdopodobnie korek wlewu paliwa , chlodnicy lub coś w tym rodzaju. Może ktoś rozpoznaje co to za pojazd ?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.