tasiu1 Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 Witam. Posiadam fragment pagonu ale nie wiem jaki to stopien. Prosze o identyfikacje. Z gory dziekuje.
tasiu1 Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 Witam. Posiadam fragment pagonu ale nie wiem jaki to stopien. Prosze o identyfikacje. Z gory dziekuje.
kloki Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 3 gwiazdki to w Wehrmachcie był Stabsfeldwebel czyli sierżant sztabowy.Pzdr.
wons Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 numer? Gdybym miał tu moją książeczkę... ale pochodzi ten pagon najprawdopodobniej z munduru wyjściowego, chyba... Nie pamiętam...pozdr. WonS
kuligow Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 numer jest numerem pułku.. - niestety nei widze barwy broni żeby mozna było zdefiniowac co to za 5 pułk..
Pytanie
tasiu1
Witam. Posiadam fragment pagonu ale nie wiem jaki to stopien. Prosze o identyfikacje. Z gory dziekuje.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.