Jump to content

Słupy grniczne WM Gdańska

Guest PrawyPatryjota

Recommended Posts

A z drugiej strony to ciekawi mnie co by się stało jakby go trafił lesniczy lub straz leśna w momencie uzupełniania kolekcji"?Przez takiego mutanta pewnie pojawiły by sie na wszelkich drogach wejściowych do lasów tablice ostrzegawcze zakaz wstępu z wykrywaczem" lub zauważyłeś człowieka z wykrywaczem dzwoń"(tak jak zauwazyłeś pożar dzwoń).
Pozdrawiam

I co byś z tą mielonką zrobił?sam byś nie zjadł bo mogło by się na ciebie przeżucić.Psu tez strach dac bo jeszcze go pizgnie w dekiel a szkoda usypiac.Lepiej niech by jego ścierwo leżało koło słupka jako odstraszający przykład dla innych.
pozdrawiam

Bocian szkoda, że nie wziąłeś pod uwage tego, że z jednego komputera może korzystać wiecej niż jedna osoba.

Nie mniej należy się kilka słów wyjaśnienia.
Ostatnio mieliśmy okazje wysłuchać w tramwaju rozmowy dwóch osób które po przez forum Odkrywcy chciały się dowiedzieć gdzie są kamienie i prawdopodobnie je zabrać.Wymyśliliśmy sobie, że napiszemy o tym na forum Odkrywcy, aby przestrzec przed dzieleniem się takimi informacjami.Ja korzystam z internetu u osoby z którą jechałem, więc on miał napisać.Sama nie ma tu konta, ale zna moje hasło i nicka. Ponieważ on do wielu rzeczy podchodzi mało poważnie to i tu zrobił sobie przy okazji dowcip, przyznaje że idiotyczny. Przykro mi, że się tak stało. Pozostaje mi tylko przeprosić za zaśmiecanie forum

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information