Skocz do zawartości

Słupy grniczne WM Gdańska

Gość PrawyPatryjota

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie... Cały Wał Pomorski był budowany z myślą o ochronie granic Rzeszy... Niechaj zabiera te germańskie ślady bytowania i to czym prędzej! :)
Napisano
jak tak dalej pójdzie to się nam chłopak załamie.Ilez tych plugawych germańskich pozostałości trzeba mu będzie przenieść do prywatnej kolekcji jako ozdobę aby wreszcie oczyścić ten kraj z obiektów niegodnych wzroku.
Pozdrawiam
Napisano
A z drugiej strony to ciekawi mnie co by się stało jakby go trafił lesniczy lub straz leśna w momencie uzupełniania kolekcji"?Przez takiego mutanta pewnie pojawiły by sie na wszelkich drogach wejściowych do lasów tablice ostrzegawcze zakaz wstępu z wykrywaczem" lub zauważyłeś człowieka z wykrywaczem dzwoń"(tak jak zauwazyłeś pożar dzwoń).
Pozdrawiam
Napisano
chętnie bym ta kurw... w swoje łapy dorwał i przerobił na mielonke za te słupki.......
Napisano
I co byś z tą mielonką zrobił?sam byś nie zjadł bo mogło by się na ciebie przeżucić.Psu tez strach dac bo jeszcze go pizgnie w dekiel a szkoda usypiac.Lepiej niech by jego ścierwo leżało koło słupka jako odstraszający przykład dla innych.
pozdrawiam
Napisano
Bocian szkoda, że nie wziąłeś pod uwage tego, że z jednego komputera może korzystać wiecej niż jedna osoba.

Nie mniej należy się kilka słów wyjaśnienia.
Ostatnio mieliśmy okazje wysłuchać w tramwaju rozmowy dwóch osób które po przez forum Odkrywcy chciały się dowiedzieć gdzie są kamienie i prawdopodobnie je zabrać.Wymyśliliśmy sobie, że napiszemy o tym na forum Odkrywcy, aby przestrzec przed dzieleniem się takimi informacjami.Ja korzystam z internetu u osoby z którą jechałem, więc on miał napisać.Sama nie ma tu konta, ale zna moje hasło i nicka. Ponieważ on do wielu rzeczy podchodzi mało poważnie to i tu zrobił sobie przy okazji dowcip, przyznaje że idiotyczny. Przykro mi, że się tak stało. Pozostaje mi tylko przeprosić za zaśmiecanie forum

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie