pająk Napisano 24 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Witam wszystkich, sprowokowany przez yupitera (patrz podróż poślubna") otwieram wątek, w którym można dobrowolnie wrzucać swoje własne zdjęcia - z twarzą lub bez. Nikogo nie namawiam, bo wiem że większość z nas chce zostać anonimowa. Zamieszczam swoją fotkę z wojska.Moje trafienia to te na samym czubku hełmu - miałem Glauberyta ustawionego na 150 m a strzelałem na 50 i stąd taka słaba celność. Ale za to rozrzut mały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 cześć pająk. a tak z innej beczki, czysta ciekawość którą Szkole CH. żeś zaliczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 28 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Żadnej :) Byłem w SPR w Pile (wtedy Centrum Szkolenia Czołgowo Samochodowego). Bardzo dobrze wspominam ten czas - podobała mi się ta jednostka. Kadeci z SCH byli na początku naszymi przełożonymi. Później przez 3 miesiące służyłem w 14 dappanc w Jarosławiu (akurat 14 BP była w trakcie rozformowywania).Fotka jest z mojego egzaminu oficerskiego w 21 BSP w Rzeszowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebek Napisano 18 Październik 2004 Share Napisano 18 Październik 2004 Heja...a oto ja i moja fura;) Dęblin...PozdrawiamSebek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.