pająk Napisano 24 Wrzesień 2004 Autor Napisano 24 Wrzesień 2004 Witam wszystkich, sprowokowany przez yupitera (patrz podróż poślubna") otwieram wątek, w którym można dobrowolnie wrzucać swoje własne zdjęcia - z twarzą lub bez. Nikogo nie namawiam, bo wiem że większość z nas chce zostać anonimowa. Zamieszczam swoją fotkę z wojska.Moje trafienia to te na samym czubku hełmu - miałem Glauberyta ustawionego na 150 m a strzelałem na 50 i stąd taka słaba celność. Ale za to rozrzut mały :)
jack18 Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 cześć pająk. a tak z innej beczki, czysta ciekawość którą Szkole CH. żeś zaliczył.
pająk Napisano 28 Wrzesień 2004 Autor Napisano 28 Wrzesień 2004 Żadnej :) Byłem w SPR w Pile (wtedy Centrum Szkolenia Czołgowo Samochodowego). Bardzo dobrze wspominam ten czas - podobała mi się ta jednostka. Kadeci z SCH byli na początku naszymi przełożonymi. Później przez 3 miesiące służyłem w 14 dappanc w Jarosławiu (akurat 14 BP była w trakcie rozformowywania).Fotka jest z mojego egzaminu oficerskiego w 21 BSP w Rzeszowie.
Sebek Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 Heja...a oto ja i moja fura;) Dęblin...PozdrawiamSebek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.