HARRY Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2004 moze jakies wspolne kopanko w D.M?samemu sie niechce,a mam miejscowki ale trzeba ze szpadlem walczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 no raczej...myśle że bodek też bedzie za..pzdr.chinczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2004 dzisiejsze fanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2004 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2004 krzyz rosyjski(cyrylica)z okresu napoleonskiego,a wzasadzie jego fragment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2004 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2004 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2004 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2004 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2004 gdansk:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2004 narazie tyle.co do D.M trzeba sie umowic.w tygodniu moge,wiec czekam na propozycje wspolnego wypadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 to jest stare zdjęcie ale.....a najgorsze że lezała z blaszką /niestety czystą:(w tygodniu jak najbardziej...pzdr,chinczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2004 niezla niezla.mi sie jeszce nie trafila:).na jarmarku nawet stalismy kolo siebie z gratami.tylko ja sie wystawialem u kumpla.hehe.wyslij mi na @ twoj nr gadu albo cus.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 wysłałem ci nr ggkolejna blaszka z D.M. ta została podana mi na talerzu(dosłownie) ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 i jeszcze jedna...heheh widze że robi sie z tego wątku temat ptfanty z D.M":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodryl Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 hmmm teraz ta druga:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Z wieczornego wypadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2004 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2004 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2004 4.piekny granacik,no prawie caly.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2004 4.piekny granacik,no prawie caly:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2004 zzarty napoleon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2004 znowu kule.heh,troche sie tego nazbieralo tak ogolnie:)no i to tyle.dzis ide,pozniej zapodam foty.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Witam,Panowie czy Wy zdajecie sobie sprawę, że tam gdzie kopiecie, to są groby ciałopalne? Jasne, że znajduje się tam zastawę koszarową SS (potłuczoną i całą), ale na litość boską, to jest miejsce, gdzie zakopywano zwłoki więźniów. Tylko nie mówcie, że ni mam racji, bo wiem, gdzie szły rzeczy elektrycznych. Miłego myślenia...Monsun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.