Rumburak Napisano 23 Wrzesień 2004 Autor Napisano 23 Wrzesień 2004 Wiem o fancie, który może być ukrytey w mojej piwnicy, w glebie pod usypanym węglem. Nie wiem jeszcze ile tego węgla jest, ale o odwaleniu go raczej nie ma mowy (brak miejsca). Czy sądzicie, że można sądować przez węgiel za pomocą wykrywacza PI a potem się wkopywać??? Obiekt jest oczywiście metalowy... ;-) Napiszcie coś o metodologi takich poszukiwań bo jestem kompletnie zielony. POZDRO R
wiciu_r Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 Jak pod węglem będzie trochę koksu do d... z szukania, sygnały będziesz miał wszędzie. Zaczekaj do wiosny, trochę węgla powinno zniknąć przez zimę.
Gość Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 Spox, nie ma tam koksu... Będą sygnały, jeżeli węgla jest np. pół metra????
wiciu_r Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 Bez prób się nie dowiesz, PI mausa weźmiesz z metra ale w budynkach jest generalnie nieciekawie. Wykopałem kiedyś jakieś cegły bo dawały sygnał na Miraklu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.