Skocz do zawartości

granatnik automatyczny M19

Gość Jan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Koledzy, szukam informacji na temat działania i budowy niemieckiego grantanika automatycznego M19 [ zwanego tez moździerzem automatycznym] . W granatniki były wyposażone obiekty na Międzyrzweckim Rejonie Umocnionym. Gdyby ktoś chciał podzielić się posiadanymi informacjammi na ten temat lub wskazać literaturę, adresy www byłbym wdzięczyny.
Napisano
Pod koniec roku wyjdzie reprint nazwijmy to instrukcji obsługi panzerwerka" - tam M19 będzie łopatologicznie opisany, łącznie z komendami dla obsługi.
Napisano
Dziekuję za sygnały w tej sprawie. Mam pytanie do magazynu FORTECA. Wydanie jaki ma się ukazać na temat min. M19 będzie miało charakter książkowy czy też bedzie to numer kwartalnika. Muszę zaznaczyć,że spotkałem się z Waszym pismem , ale w mojej okolicy [ wielkopolska] nie jest on łatwy do zdobycia. Prosze o przesłanie adresu www lub e-mail do korespondenji bezposrednio z Wami. Dziekuję
Napisano
Będzie to książeczka - w sprawie kontaktu na tego maila co tutaj (chwilowo padł serwer poczty i nie mogę odpowiadać) - wiecej nie chcę podawać, żeby nie łamać regulaminu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie