motyl71 Napisano 18 Wrzesień 2004 Autor Napisano 18 Wrzesień 2004 czy ktoś może mi powiedzieć jaki to stopień i jakiej formacji. jeszcze jedno pytanie jak to zakonserwować aby się nie rozleciało.pozdrawiam i dziękuję z góry motyl71
motyl71 Napisano 18 Wrzesień 2004 Autor Napisano 18 Wrzesień 2004 czy ktoś może mi powiedzieć jaki to stopień i jakiej formacji. jeszcze jedno pytanie jak to zakonserwować aby się nie rozleciało.pozdrawiam i dziękuję z góry motyl71
kuligow Napisano 18 Wrzesień 2004 Napisano 18 Wrzesień 2004 patki org TODTdla stopni:OT-HauptbauleiterOT-OberstfrontfuhrerOT-Oberstartzpozdrawiam
Benigsen Napisano 12 Sierpień 2009 Napisano 12 Sierpień 2009 Odświeżam kotleta,jaki stopień ma ten żołnierz ?,mnie się wydaje,że feldfebel,ale może jestem w błędzie,i co to mogłaby być za tarcza na ramieniu,ktokolwiek kto wie coś na ten temat niech napisze,to jest zrzut ekr. z filmu Wróg u bram"
Luftlander Napisano 12 Sierpień 2009 Napisano 12 Sierpień 2009 Stopień to Feldwebel a na ramieniu ma Krimschild tylko ciut malutki ale nie dziwmy się to film Amerykańskiej produkcji.
Pytanie
motyl71
czy ktoś może mi powiedzieć jaki to stopień i jakiej formacji. jeszcze jedno pytanie jak to zakonserwować aby się nie rozleciało.
pozdrawiam i dziękuję z góry motyl71
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.