Gość Napisano 16 Wrzesień 2004 Napisano 16 Wrzesień 2004 PozdrowieniaCzy ktokolwiek wie co to za proporzec,jeżeli ktoś ma zdjęcie z czymś podobnym to byłoby rewelacyjnieGrzegorz
Gość Napisano 16 Wrzesień 2004 Napisano 16 Wrzesień 2004 PozdrowieniaCzy ktokolwiek wie co to za proporzec,jeżeli ktoś ma zdjęcie z czymś podobnym to byłoby rewelacyjnieGrzegorz
Gość Napisano 16 Wrzesień 2004 Napisano 16 Wrzesień 2004 Przepraszam jestem tu nowy , nie doszedłem jak zamieścić zdjęcie , fotki na e_mailPozdrowienia Grzegorz
administrator Napisano 18 Wrzesień 2004 Napisano 18 Wrzesień 2004 Witam.Aby zamieszczać forki na forum trzeba się zarejestrować i następnie zalogować. Jedynie zarejestrowani i zalogowani użytkownicy mają możliwość dodawania fotek na forum.Pozdrawiam serdecznie.
the_tuna Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 a tak powaznie to widziałem jakis program ostanio na jedynce czy dwójce i byli tam trebacze z identycznymi.....wiec hipoteza o czołgu upadłapzdr.:)
the_tuna Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 zapomniałem jakis zlot ss w fatherlandzie...
Pytanie
Gość
Czy ktokolwiek wie co to za proporzec,jeżeli ktoś ma zdjęcie z czymś podobnym to byłoby rewelacyjnie
Grzegorz
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.