Ursus Posted October 25, 2002 Author Share Posted October 25, 2002 Witam szanownych Odkrywców!!!Niedawno sie zapisaałem...Widzę tu dużo osób z Klubu Senascji XX wieku, ko którego sam naleęę pod takim samym pseudoniem.Mam 15lat i :-Interesuję sie wszyskim co zwiazane z IIWŚ- kolekcjonuję co tylko sie da i jest powiazane z IIWŚ.-niedawno zaczołem sie bawić w odkrywcę i dlatego sie tu zapisałem/...Pozdrawiam Ursus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2002 Share Posted November 1, 2002 I co, Urs, nikt ci nie odpowiedział? hm.... Nie łam się:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2002 Share Posted November 9, 2002 Jak to nikt nie odpowiedzial,no chyba ktos odpowiedzial np.tamten pan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gambit Posted November 10, 2002 Share Posted November 10, 2002 Tu się nie trzeba zapisywać... :) To nie klub ping-pongowy... Albo się jest albo nie... Ale jak się na Odkrywcę wkurzysz to dasz post, że się wypisujesz...? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vonadamski Posted November 10, 2002 Share Posted November 10, 2002 Witam!!!Ursusie tu sa troche inne zasady niz na sensacjach tak wiec nie przejmuj sie:) Ale zobaczysz ze warto.Z powazaniem vonadamski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.