Ursus Napisano 25 Październik 2002 Autor Napisano 25 Październik 2002 Witam szanownych Odkrywców!!!Niedawno sie zapisaałem...Widzę tu dużo osób z Klubu Senascji XX wieku, ko którego sam naleęę pod takim samym pseudoniem.Mam 15lat i :-Interesuję sie wszyskim co zwiazane z IIWŚ- kolekcjonuję co tylko sie da i jest powiazane z IIWŚ.-niedawno zaczołem sie bawić w odkrywcę i dlatego sie tu zapisałem/...Pozdrawiam Ursus
Gość Napisano 1 Listopad 2002 Napisano 1 Listopad 2002 I co, Urs, nikt ci nie odpowiedział? hm.... Nie łam się:)
Gość Napisano 9 Listopad 2002 Napisano 9 Listopad 2002 Jak to nikt nie odpowiedzial,no chyba ktos odpowiedzial np.tamten pan
Gambit Napisano 10 Listopad 2002 Napisano 10 Listopad 2002 Tu się nie trzeba zapisywać... :) To nie klub ping-pongowy... Albo się jest albo nie... Ale jak się na Odkrywcę wkurzysz to dasz post, że się wypisujesz...? :)
vonadamski Napisano 10 Listopad 2002 Napisano 10 Listopad 2002 Witam!!!Ursusie tu sa troche inne zasady niz na sensacjach tak wiec nie przejmuj sie:) Ale zobaczysz ze warto.Z powazaniem vonadamski
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.