woojec Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Napisano 12 Wrzesień 2004 Na awersie napis: Friderich Deutsch Kaiser"Medal wykopany obok spalonej leśniczówki
woojec Napisano 14 Wrzesień 2004 Autor Napisano 14 Wrzesień 2004 Wiele eksperymentowałem z chemią i prądem, ale to na nic!Zniszczyłem parę ciekawych rzeczy, dosłownie wyparowały! Mój sposób to - ciepła woda z mydłem i delikatna mosiężna szczoteczka. Proste i skuteczne!Pzdr, Woojec
beyo Napisano 13 Wrzesień 2004 Napisano 13 Wrzesień 2004 Medal pamiątkowy wybity z okazji śmierci cesarza niemiec (będącego zarazem królem prus) Fryderyka III.Trafia się dużo różnych wzorów tych medali i medalików (sam mam chyba z 5).
HARRY Napisano 14 Wrzesień 2004 Napisano 14 Wrzesień 2004 ja wlasnie niektore monetki i medale tak potraktowalem ale nie bylem pewien cco do tego czy sie nie zniszczy jeszcze bardziej,a jednak sposob dobry i sprawdzony widze nie tylko prze zemnie dzieki ,pozdro.jak poczyszcze wrzuce swoje!:)
woojec Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Napisano 12 Wrzesień 2004 Na awersie napis: Friderich Deutsch Kaiser"Medal wykopany obok spalonej leśniczówki
woojec Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Napisano 12 Wrzesień 2004 a teraz rewersAnioł sedzący jakby na grobie trzymający coś jak lufa od działa. I data - 15 Juni 1888
Pytanie
woojec
Na awersie napis: Friderich Deutsch Kaiser"
Medal wykopany obok spalonej leśniczówki
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.