Hades Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2004 Mam takiego oto empeka .... nie jest kompletny.. Dokupiłem do niego zamek. Ale właśnie . Nie wchodzi. Nie wiem czego jest to wina, zamka, lekko podgiętej rury, rączki zamka. Prosze o pomoc co z tym zrobić. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hades Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2004 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hades Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2004 3dzięki z góry .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hades Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2004 Prooooszę pomóżcie mi .... Napewno ktoś wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie.Wyczyścić, wyprostować, naoliwić,wsadzić i chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comet.pl Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 He! No jeżeli jest on w takim stanie jak u mnie na monitorze.To całości bez pilnika nie ruszysz, a tak poważnie to po elektrolizie powinno eszystko pasować. Ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.