akagi Napisano 24 Październik 2002 Autor Napisano 24 Październik 2002 Bardzo proszę wszystkich , którzy chcą przenocować w Sochaczewie, A NIE ZGŁOSILI TEGO JESZCZE DO Pawła Rożdżestwieńskiego -- Jazłowiaka , aby to uczynili. Bądź w ostateczności dali znac do mnie.Kontakt:Paweł Rożdżestwieński – Jazlowiakkonikhdj@hot.pl ; www.hdj.zhp.org.pl/przeglad/ tel. 0-607-239973Jacek Haber – akagisony@onet.pl tel. 0-46-86132440-607-174040pozdrawiama.PS. albo napiszcie pod spodem posta.
Bocian Napisano 24 Październik 2002 Napisano 24 Październik 2002 Mam prośbę, prześlij mi materiały na temat spotkania, ja to zamieszcze w serwisie, dorobię komentarze, wywieszę na głównej stronie i będzie ok. Nie róbmy tu tablicy ogłoszeń.Jeżeli ktokolwiek chce zamieścić informację o imprezie tematycznie związanej z poszukiwaniami to wystarczy do mnie przesłać o tym informację. Zostanie zamieszczona + możliwość komentarzy.
akagi Napisano 24 Październik 2002 Autor Napisano 24 Październik 2002 Ok, Bocian. Hart do ciebie zadzwoni w temacie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.