Guest Posted January 15, 2002 Share Posted January 15, 2002 Poszukuje linków ze zdjęciami twierdzy Poznań - zależy mi na zdjęciach w formie elektronicznejMoże ktoś trafił w sieci?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2002 Share Posted January 17, 2002 ja tez chetnie je obejrzedzieki z gory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2002 Share Posted January 17, 2002 Past,wejdź na www.mars.slupsk.pl i tam jest coś na pewno o Festung Posen.Poza tym jest full linek,także może coś znajdziesz dla siebie.Mam też gdzieś adres do internetowego antykwariatu z Niemiec,który handluje przedwojennymi pocztówkami.Na szczęście nie musisz ich kupować,bo wszystkie są prezentowane na tej stronie.Jak tylko znajdę,to Ci podam,bo Poznania jest tam bardzo dużo(chociaż nie tylko z twierdzy).Od razu jednak zanaczam,że to będzie za kilka dni,bo wyjeżdżam na tydzień...pozdrowieniaLEWY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2002 Share Posted June 16, 2002 WitamMam przeszło 1000 zdjęć współczesnych z Twierdzy Poznań.DD domciu@poczta.onet.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian Posted June 16, 2002 Share Posted June 16, 2002 Proponuję zamieścić w galeriach Odkrywcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 23, 2003 Share Posted July 23, 2003 Dużo zdjęć z Twierdzy Poznań możesz również znaleźć na stronce www.pozfort.prv.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.