Gość Napisano 3 Wrzesień 2004 Napisano 3 Wrzesień 2004 Chciałbym aby mi ktoś podał adres do stron o tym forum, pokazane tam były wasze zdięcia znalezisk, monet, o konserwacji itp. z góry dzięki tomek
1AIR1 Napisano 3 Wrzesień 2004 Napisano 3 Wrzesień 2004 WitamCzytam już dłuższy czas ten post.I nikt nie zapytał o co chodzi konkretnie temu Koledze.Przypuszczam że jest to jeden z młodszych adeptów sztuki szukania".Podaj bardziej dokładnie o jakie informacje Ci chodzi.Wstyd Panowie.Pozdrawiam
jacenty2004 Napisano 3 Wrzesień 2004 Napisano 3 Wrzesień 2004 Ja się wstydzę, ale ile razy można składać PIT ?
Gość Napisano 6 Wrzesień 2004 Napisano 6 Wrzesień 2004 Zanlazłem kiedyś forum dyskusyjne o znaleziskach, miałem w ulubionych ale komp padł. brak adresu dodam że jest to forum to samo z odkrywcy tylko z inna sztą graficzną, a tak w nawiasię jestem początkującym jak to zauważył jeden z kolegów dziękuję
SWaldek Napisano 6 Wrzesień 2004 Napisano 6 Wrzesień 2004 Może chodzi Ci o forum Poszukiwaczy skarbówhttp://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.