Skocz do zawartości

Do Joanny

Hartmann

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dziś właśnie kupiłem numer Odkrywcy w ,którym żegnasz się z gazetą.Numer wyszedł już dość trochę czasu temu,ale nie spotkałem się z postem w ,którym ktoś podziękowałby Tobie.
Joanno będę pierwszy - dziękuję za czas poświęcony nam,za tworzenie gazety,za to że z nami byłaś.
Dziękuję za marzenia.
Leszek vel.Hart
Napisano
A moze tym razem jest odwrotnie? Kto wie?
Faktem jest ze od wielu wielu miesiecy Naczelna gdzies znikla, a to przeciez od Naczelnego zalezy ksztalt i charakter gazety. Moze nie zaangazowanie gdzies sie zgubilo? Moze i nasza, poszukiwaczy w tym wina.
Zobaczymy co zrobi nowy Naczelny i jaka persona sie okaze. Bo z drugiej strony czy zapal wystarczy? A doswiadczenie? A kontakty? A umiejsetnosc poslugiwania sie kwiecista mowa ojczysta? Jakos nie widze w tej roli nowego Naczelnego.
Obym sie myli.
bundy
Napisano
Hartmann czy Ty listy szaleńców i pogonie za króliczkami będziesz tylko urządzał. Daj se luz bo to nudne jest jak cholera.
Napisano
Też bym chciał podziekowac Pani Joannie za to ze zaszczepiła pasje poszukiwawcza u wielu ludzi(u mnie po czesci tez :)),no i mam nadzieje ze jeszcze nie raz przeczytamy np. w Słowie o ciekawych rzeczach. Do kolegi Bundego mam tylko jedno pytanie ,jak mozesz sadzic juz na wyrost ze nowy Naczelny sobie nie poradzi?,trzeba poczekac na efekty pracy nowego szefa a pózniej osadzac.Pozdrawiam Jasiek
Napisano
Jak mi się nie podoba to taż czytam a jak ktoś chce podziękować to może zadzwonić. Forma to bardziej osobista i zdecydowanie subtelniejsza od uzewnętrznień na forum.
Napisano
Hartmann to pytanie wyżej jest oczywiście do Ciebie? I skończ może te infantylne uwagi typu ... jak nie pasuje to nie czytaj albo jak nie pasuje to zmień forum itp. !!!
Napisano
A co ty lekarzem jesteś czy pacjentem, że tak w tych sprawach jesteś oblatany ?
Napisano
Obserwuję Cię od jakiegoś czasu i w.......a mnie Twoje pozerstwo. A teraz jak mówisz, że ten post jest nie do mnie to mnie dobiłeś zupełnie. Po jaką cholerę afiszujesz się ze swoimi uczuciami i wywnętrzasz się zamiast po prostu zadzwonić do Joanny. Reklamę sobie urządzasz ?
Napisano
Nie jestem na forum dla reklamy dlatego odpowiada mi moja anonimowość a Ty sobie powoli w domu kamery zakładaj :))))))
Napisano
A ja chciałbym podziękować Pani Lamparskiej nie tylko za Odkrywcę, ale także za wszystkie wspaniałe książki, które napisała i które wierzę, że jeszcze napisze. Wierzę też, że przeczytam w Odkrywcy jeszcze niejeden tekst podpisany przez Panią Joannę...
Napisano
Asiu, po prostu dziękujemy. Mam nadzieję, że to nie koniec wspólnej przygody z historią i skarbami.

Pozdrawiam

mgr Jacek Haber alias akagi
Napisano
Do J.W. Qaz’a .....
Drogi Jaśnie wielmożny Qaz’ie. ( a w ogóle co to znaczy ?)
Nie wiem czy zauważyłeś , ale forum dyskusyjne służy do wyrażania opinii w różnej formie. Podziękowanie jest też opinią, pozytywna opinią. Dlatego nie wiem na czym polega twoje oburzenie. Poza tym tak jak napisałem nikt nie zmusza cię do czytania. Jeżeli chcesz zabrać zdanie nikt nie zabrania ci głosu przeciwnego, ale w temacie, a nie wyrzucenie s siebie steku inwektyw.
Poza tym jeżeli zamierzasz uczynić ustęp skierowany bezpośrednio do kogoś należałoby się przedstawić. Kultura nakazuje. Nawet w zgniłej Ameryce obrzucanie się „błotem” następuje z podpisem. A ty co? Nic. Zachowujesz się jak bydło, co wlezie w szkodę, nasra na grządki, zdepcze i sobie pójdzie. Bo bydło nie ma jak się przedstawić. A ty się różnicz człowiek, podobno rozumny za którego Ciebie uważam ( homo sapiens sapiens ) , że podpisuje się i bierze odpowiedzialność za słowa i czyny. Czyżbyś bał się odpowiedzialność, że zasłaniasz się anonimowością forum internetowego? Ależ nic bardziej błędnego, ono nie jest anonimowe. Ale to inna dyskusja ..............
Po pierwsze się przedstaw i zabieraj głos w temacie. Nie zauważyłem , żeby Hart uzewnętrzniał w TYM poście cokolwiek. Poza tym co komu do jego uczuć, do kogokolwiek. Nie jeden z obecnych na forum podziwia p. Joannę. I jakoś nikt się nie oburza. Ale zostawmy Asię w spokoju. CO w takim razie nie pasuje Tobie w poście „Lista szaleńców” ? Zaiste, trzeba być szalonym, żeby porywać się na odbudowę czy rekonstrukcję pojazdów zabytkowych, a militarnych w szczególności. Czy dziwi więc, że szuka innych podobnie szalonych? Mnie nie, a skoro ciebie to nie interesuje dalibóg nie wiem po co zabierasz głos. Czyżbyś zazdrościł.
Reasumując, z domu rodzinnego wyniosłem naukę, aby nie zabierać głosu jeżeli temat mnie nie dotyczy bądź nie mam o nim dostatecznej wiedzy czyli się nie znam, gdyż mogę wyjść w oczach innych na człowieka niespełna rozumu tudzież wykształcenia czyli ... idiotę.
I to pozostawiam ku twemu zastanowieniu, aczkolwiek sądzę, że za chwilę zostanę zarzucony stekiem wyzwisk albo mnie też każesz zakładać w domu kamery. Cóż , chamstwo się szerzy.
Z poważaniem

mgr Jacek Haber - akagi

Napisano
No właśnie gdzie w moim poście mowa o uczuciach??????.Czyżbyś podkochiwał się w Joannie i wysyłał listy miłosne podpisane cichy wielbiciel" - a mnie traktujesz jako konkurencję zagrażającą Twojemu szczęściu ???????????????????????????????????
:):):):):):):):):):)
Leszek

Napisano
Panowie, dziękuję za wszystkie miłe i mniej miłe słowa, myslę jednak, że jest tyle skarbowych spraw do obgadania, że możemy mój wątek już zakończyć. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Joanna

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie