Skocz do zawartości

Kąty Rybackie

Gość JSIN

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!

Za dwa tygodnie wybieram się na Mierzeję Wiślaną. Otóż wiem, że w okolicach Kątów Rybackich walczyły niedobitki 35 Panzer Regiment. Czy ktoś potrafi mi wskazać z której strony Kątów były pozycje Niemców?
Jeśli tak, to proszę o info.

Pozdrtawiam,
Napisano
Witam,
nie polecam wybierać się na mierzeję, no chyba, że masz układy ze strażą leśną. Robią ostatnio niesamowitą nagonkę. A poza tym okolice Kątów Rybackich są tak zryte, że aż odechciewa się chodzić. Byłem tam na początku sierpnia na urlopie i to co zobaczyłem podczas spaceru ze znajomymi po lesie odebrało mi wszelką ochotę na ewentualne poszukiwania. Polecam za to plażęw Krynicy Morskiej, zero stresu, dużo geldu" i czasami biżuterii.

Pozdrawiam
Marcin
Napisano
Witaj Bjar_1,
nagonka jest, ponieważ cała mierzeja jest tak przeryta, że w lasach panuje krajobraz księżycowy. Ludzie nie zakopywali po sobie dołków, kopali nawet na terenach szkułek leśnych ... resztę sobie dopowiedzcie. Na pewno nie jest dobrze. Leśnicy są strasznie nerwowi i robią coraz więcej patroli. Współczuję tylko tym, którzy zostaną tam zatrzymani. Jednym słowem, mają przesrane.
A poza tym, żeby na mierzeji coś znaleźć, to trzeba mieć albo:
- niesamowitego farta
- albo wiedzieć, gdzie jeszcze można czegoś szukać, czyli trzeba mieć zajebistą wiedzę o mierzeji i wydarzeniach, jakie miały tam miejsce
Jeśli się nie posiada albo jednego albo drugiego, to wyjazd na mierzeję jest stratą czasu.

Pozdrawiam
Marcin
Napisano
Monsun - słyszaęłm ,że tam sobie nieźle chłopaki poczyniają ,więc w sumie nic dziwnego że jest agonka". Zresztą u mnie też widać co poniektórzy wyczyniają w lesie.
A co do atrakcyjności Mierzeji .to słyszałem od kolegi że nie jest tak źle :D fanty się sypią...

pzdr

bjar_1
Napisano
No cóż. Dzięki Monsun za dobrą radę. Jednak sam wiesz, że eksploratora mało co jest w stanie zrazić. W zeszłym roku miałem do czynienia z SG na Mierzeji. Pogadaliśmy, poprosili aby zasypywać dołki i prosili aby NIE ZOSTWIAĆ NA WIERZCHU WYKOPANYCH NIEWYPAŁÓW!!!!!!
To świadczy o głupocie niektórych z kolegów.

Twoja propozycja plaży w Krynicy brzmi całkiem, całkiem... ;)

Niemniej dzięki za radę.

Pozdrawiam,

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie