Skocz do zawartości

A oto moje wczorajsze znalezisko!!!!!

Tominew

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A to coś dla ciebie Dominic!!!!! To znalezisko mojeko kolegi!!!! Możesz powiedzieć co to jest za monetka? Wydaje mi sie że Rzymska, ale nie mam pojęcia z którego roku????

Napisano
Chłopaki,mam do Was pytanie,powiedzcie mi,co wy takiego ciekawego widzicie w takich znaleziskach?zaznaczam że niechce nikogo urazic!pytam czysto z ciekawości!a to dlatego,że czesto zdaza mi sie znaleźć podobne fanty i zawsze pozostawiam je tam gdzie zostały znalezione!Moim zdaniem jest to chyba dość niebezpieczne?prawda?ale mimo tego prosze o odpowiedz dla zaspokojenia ciekawości co wtym takiego jest ze sie tak ludziską podoba!Pozdrawiam wszystkich kopaczy!!!Julek
Napisano
Witam Julek!!!!! Pasjonujące w takich znaleziskach jest fakt ich ukrycia, szczególnie szukania odpowiedzi dlaczeka akurat w tym miejscu to sie znalazło.A jeśli chodzi o niebezpieczeństwo , to myślisz że wziąłem to do domu , no co ty nie jestem szalony by coś takiego robić.To jest tak jak z łapaniem ryb przez miłośników. Złapie (,,zrobi fotke'') i wypuści. To jest dokładnie to samo uczucie!!!! Czy zgadzacie sie ze mną???? Pozdrawiam
Napisano
Dziękuje za odpowiedz!tak też sobie właśnie myślałem(przeciez o to w tym wszystkim chodzi aby znajdywać i zastanawiać sie co i dlaczego!),jeszcze raz pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie