stvgl Napisano 21 Sierpień 2004 Autor Napisano 21 Sierpień 2004 No to jeszcze jedno pytanko. Oprócz tego że jest to nabój do lebela to nic wiecej juz nie wiem. Czy ktoś zna szczegóły dotyczące tego eksponatu.
bjar_1 Napisano 22 Sierpień 2004 Napisano 22 Sierpień 2004 Stawiam na nabój ćwiczebny do nauki ładowania.pzdrbjar_1
stvgl Napisano 21 Sierpień 2004 Autor Napisano 21 Sierpień 2004 No to jeszcze jedno pytanko. Oprócz tego że jest to nabój do lebela to nic wiecej juz nie wiem. Czy ktoś zna szczegóły dotyczące tego eksponatu.
stvgl Napisano 21 Sierpień 2004 Autor Napisano 21 Sierpień 2004 No nie zabardzo. Poska izbówka wygląda tak. Ale dzieki za szczerą pomoc:))) Może ktoś ma jeszcze jakieś pomysły???
geddon Napisano 21 Sierpień 2004 Napisano 21 Sierpień 2004 Witamz czego wykonany jest korpus ? bo na foto widać ze jest z innego materiału, byłby to ćwiczebny ? posiadam w zbiorach podobnego mosina z I WW i korpus jest drewnianypozdr
mietek Napisano 21 Sierpień 2004 Napisano 21 Sierpień 2004 Dzięki, choć na fotce zobaczyłem jak wygląda izbowy!!! :)Co do tego dziwaka, to teoria z ćwiczebnym wydaje się najsensowniejsza.
Pytanie
stvgl
No to jeszcze jedno pytanko. Oprócz tego że jest to nabój do lebela to nic wiecej juz nie wiem. Czy ktoś zna szczegóły dotyczące tego eksponatu.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.