TAZXXL Napisano 18 Sierpień 2004 Autor Napisano 18 Sierpień 2004 Pytanko co ze zlotem jesienia sa dwie propozycie Świnoujscie i Torun tylko odwas zalezy gdzie on beddzie dlatego czekam na propozycie ja moge zrobic w Swinoujsciu ale ekipa Torunia tez sie deklaruje a wiec .....
Monsun Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 Witam,informacja dosłownie z ostatniej chwili. Dostałem telefon od kumpla, że zlot czarownic" :) w Toruniu ma się odbyć pod patronatem pewnej gazety (nie podam nazwy, żeby nie było że kryptoreklama). Nie wiem jeszcze kiedy i gdzie się dokładnie odbędzie, ale wydaje mi się, że będzie to jakiś fort ... Tego już dokładnie nie wiemy, wszystko trzymane jest w tajemnicy, ale pociągniemy za ja ... cohones kogo trzeba i wyśpiewa nam więcej. Może będzie jakaś giełda staroci itp.PozdrMarcin
dominic Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 cze kiedy mniej wiecej bedzie zlot czarownic:}pzdr
Monsun Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 Nie wiadomo jeszcze, chodzą takie pogłoski. Zadzwonię to kolegi z Nowości, zobaczę, czy on coś wie.PozdrMarcin
TAZXXL Napisano 19 Sierpień 2004 Autor Napisano 19 Sierpień 2004 Zlot powinien odbyc sie jak zawsze koniec wrzesnia a więc ludzie piszcie gdzie chcecie ale powoli widze że to bedzie Toruń ale jeszcze decydujcie bo mało czasu na organizacie pozostanie
Gość Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 TAZXXL widze tu rozmiary mojego kolegi ze zlotu w Nowej Wsi. Radek spoko, wszystko gotowe będzie w Toruniu. Troche zadymy mamy bo zamkneli dziś naszego byłego konserwatora wojewódzkiego Obrembskiego. Za dwa trzy dni będzie program zlotu na stronie Kruka.
Monsun Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 Czyli to już postanowione. Zapraszamy na zlot do Torunia. Na pewno nie będziemy się nudzić ;)PozdrMarcin
Fendziu Napisano 21 Sierpień 2004 Napisano 21 Sierpień 2004 Toruń niezły pomysł pozdro z Poznańa Bolszewik.
TAZXXL Napisano 21 Sierpień 2004 Autor Napisano 21 Sierpień 2004 to ok toruń po niedzieli termin cennik noclegów oraz zarys programu ja juz go troche znam jest super
dominic Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 mam nadzieje ze koledzy organizatorzy pozakopuja troche monetek krzyzackich dla zlotowiczow i bedzie czas aby ich poszukac ,a nie tylko integracja i integracja:}pzdr
janek_toruń Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 heh eheh hehmamy rzymskie do zakopaniahehhehehheheei jedna piekną akcje z pozwoleniem ale to niespodziankapozdroadolf
past Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 uppp niezła reklama konkurencji ciekawe czy wykupiona :-))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.