Skocz do zawartości

Ogólnopolski zlot poszukiwaczy

TAZXXL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Pytanko co ze zlotem jesienia sa dwie propozycie Świnoujscie i Torun tylko odwas zalezy gdzie on beddzie dlatego czekam na propozycie ja moge zrobic w Swinoujsciu ale ekipa Torunia tez sie deklaruje a wiec .....
Napisano
Witam,
informacja dosłownie z ostatniej chwili. Dostałem telefon od kumpla, że zlot czarownic" :) w Toruniu ma się odbyć pod patronatem pewnej gazety (nie podam nazwy, żeby nie było że kryptoreklama). Nie wiem jeszcze kiedy i gdzie się dokładnie odbędzie, ale wydaje mi się, że będzie to jakiś fort ... Tego już dokładnie nie wiemy, wszystko trzymane jest w tajemnicy, ale pociągniemy za ja ... cohones kogo trzeba i wyśpiewa nam więcej. Może będzie jakaś giełda staroci itp.

Pozdr
Marcin
Napisano
Zlot powinien odbyc sie jak zawsze koniec wrzesnia a więc ludzie piszcie gdzie chcecie ale powoli widze że to bedzie Toruń ale jeszcze decydujcie bo mało czasu na organizacie pozostanie
Napisano
TAZXXL widze tu rozmiary mojego kolegi ze zlotu w Nowej Wsi. Radek spoko, wszystko gotowe będzie w Toruniu. Troche zadymy mamy bo zamkneli dziś naszego byłego konserwatora wojewódzkiego Obrembskiego. Za dwa trzy dni będzie program zlotu na stronie Kruka.
Napisano
mam nadzieje ze koledzy organizatorzy pozakopuja troche monetek krzyzackich dla zlotowiczow i bedzie czas aby ich poszukac ,a nie tylko integracja i integracja:}pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie