ArturSz Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 Wyry? Polska piechota uzupelnia ubytki gwozdzi w zelowkach butow!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Funky_OWall Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 Ajajaja,ja nic, ja tylko pociągnął... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecenas Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 ...pociągnął a nie przymierzył...Wyry? Jakie Wyry? Coś się tam dzieje ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 Przypomnieć Ci Michał? ;)PzdrAnaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 Zresztą, gadanie do ściany - można tak to ująć jak docelowy obiekt konwersacji jest u południowych sąsiadów!No to czekamy na kolejną emisję programu Granice" :DPzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecenas Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Nietrzeba, pamiętam, chwilowy zanik...A program to chyba będzie jednak realizowany pod roboczym tytułem Keine Grenzen"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Ach.... tak!Ja się nigdy z UE nie pogodzę! :/Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sierżant Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Czy możecie zlecieć na zlot w 2005 r. do bielska? Czy będziecie na Moto W. B. w łodzi ?Pozdrowienia od weterana .Trzymać fason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Witam,Do Łodzi jak Bóg da, chętnie przyjedziemy. A co do Bielska to niestety nie wiem, na pewno jakaś reprezentacja będzie 1-2 osobowa. PozdrawiamAnaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.